İnsan-robot iş birliğinde yeni bir kapı aralayan FANUC, CRX serisi cobotlarının programlama ve devreye alma işlemlerine yardımcı olan ve yine firmanın hazırladığı “Başarılı Bir Cobot Uygulaması İçin 7 Adım” e-kitabı, şirketlerin kolayca otomasyona entegre olmasını sağlıyor.

7 FARKLI SORUYU CEVAPLIYOR, KARMAŞIK SÜREÇLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Dünya genelinde 750 bini aşkın endüstriyel robot ve 25 milyonun üzerinde toplam ürün kurulumuyla sektörün önemli otomasyon üreticilerinden olan firma tarafından hazırlanan e-kitap, 7 farklı soruya cevap vererek karmaşık süreçlerin kolay hale gelmesini sağlıyor.

İnsanlarla uyum içinde çalışarak üretimin önemli bir parçasında yer alan markanın iş birlikçi robotları, tehlikeli ve tekrarlayan görevleri üstlenmesiyle işletmelere değer katıyor.

Montaj hatlarını otomatikleştirirken, insan sağlığını da koruyarak iş kazalarının en aza indirgenmesine destek veriyor.

ÜCRETSİZ TEMİN EDİLEBİLİYOR

Kolaboratif robotların başarılı şekilde üretim süreçlerine entegre edilmesini hedefleyen FANUC, söz konusu elektronik kitap ile işletmelere karmaşık gelen süreçleri kolaylaştırmasının yanında onları uzun vadede başarıya taşıyan CRX cobotların sağlıklı şekilde kullanımına yönelik ayrıntıları da tüm yönleriyle inceliyor.

Ücretsiz olarak temin edilebilen kitaba firmanın global web sitesinden erişim sağlanabiliyor.