Optimak STU, Deloitte tarafından gerçekleştirilen “Deloitte Technology Fast 50/2020 Türkiye” değerlendirmesinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer alarak ödüle layık görüldü.

Programın 2020 yılı kazananları, Deloitte Türkiye Youtube ve Facebook kanallarından canlı olarak yayınlanan ve çevrim içi olarak düzenlenen, sunuculuğunu Gazeteci Timur Sırt’ın üstlendiği ödül töreniyle açıklandı. 

Firmadan, söz konusu ödül ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“TÜRKİYE'NİN ÜRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

“Azimle çalışmamızın sonucunda; dünyanın en büyük denetim danışmanlığı hizmeti sunan firmalarından biri olan Deloitte firması tarafından düzenlenen ‘Deloitte Technology Fast 50 / 2020 Türkiye’ değerlendirmesinde ülkemizin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve bize bu yolda ilerleme şansını tanıyan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Optimak STU ailesi olarak, elimizden gelen tüm gücümüzle ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Büyüdükçe; tecrübemiz ve yeterliliğimiz arttıkça, üreticilerin her sorununa çare bulmak adına ana yüklenici olarak A’dan Z’ye hat kurulumlarına başladık. Böylelikle istikrarlı bir şekilde büyümeye ve ülkemizin üretim kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz.”

FAST 500 EMEA’YA KATILIYORLAR

ASELSAN, İnnova, Karel gibi firmaların ödüllendirildiği Fast 50 listesinin yanı sıra, tören kapsamında Türkiye'deki teknoloji şirketleri için kutup yıldızı niteliğinde olan ve sürdürülebilir büyümede önem taşıyan “Big Star” özel ödülleri de sahiplerini buldu.

Firmanın 2006 yılından beri Türkiye’de yapılan programı çerçevesinde, Türkiye’de son 4 yılda en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri, “Fast 500 EMEA”ya katılmaya hak kazanıyorlar.