Magmaweld’in 2019 yılı kaynak eğitimleri başladı. Kaynak eğitim planına göre 11-15 Mart tarihlerinde başlayan eğitimler, birbirinden bağımsız olarak çeşitli konularda düzenlenecek ve 12 Temmuz’a kadar devam edecek.

Magma Eğitim Merkezlerinde gerçekleştirilen ve her seviyeden katılımcılara açık olan eğitimlerde, firmalar tarafından yapılan başvurular öncelikli olarak değerlendirilmeye alınacak.

MEB ONAYLI KATILIM BELGESİ VERİLECEK

Eğitim programları M.E.B. denetiminde ücretsiz olarak sunuluyor ve kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara M.E.B onaylı katılım belgesi verilecek.

Firmanın İstanbul Güneşli ve Manisa Fabrikası’nda düzenlenecek eğitimler; Örtülü Elektrodlar ile Kaynak, TIG Kaynak Yöntemi, Gazaltı Kaynak Yöntemleri, Kaynak ile Bakım ve Sert Dolgu, Paslanmaz Çelikler ve Alüminyum Alaşımlarının Kaynağı ve Robot Operatörü Yetiştirme Eğitimi başlıklarında gerçekleştirilecek. 

ROBOT OPERATÖRÜ YETİŞTİRECEK

Robot operatörü yetiştirme eğitiminde, kaynak robotu ve sağladığı avantajlar, robotların tanıtımı ve kullanımında dikkat edilecek hususlar, robot ünitelerinin tanıtımı ve kaynak makinaları, pozisyonerler, kullanım alanları ve tercih nedenleri, iş güvenliği ve emniyet tedbirleri gibi konular ele alınacak. 

Tam gün yapılacak eğitimlere başvurular, firmanın web sitesindeki eğitim istek formunu doldurularak yapılabiliyor.