Sektörün lideri Eczacıbaşı-Lincoln Electric yeni projesiyle , kaynak işlemlerinin güvenli doğru ve güvenli şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli uzman bilgileri  “Askaynak’tan Yeşil Bilgiler” projesiyle kaynak ustalarıyla buluşturuyor. Sektörde 40 yılı deviren tecrübesiyle kaynak sektöründe öncü çalışmalara imza atan Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, “Askaynak’tan Yeşil Bilgiler” projesiyle, kaynak ustalarına güvenli ve kaliteli kaynak uygulamaları gerçekleştirmeleri için destek olmak amacı ile yola koyuldu. Ürünlerinin kalitesi ve teknolojisiyle fark yaratan Askaynak, projesi çerçevesinde youtube sayfası üzerinden hazırladığı videolarla iş güvenliği konusunda dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşmakta. 

DAHA GÜZEL VE PAYLAŞIMCI BİR DÜNYA İÇİN

2016 yılında, dünyayı daha yaşanır ve güvenli bir alan haline getirebilmek için tüm paydaş, çalışan ve müşterilerine "Kaynakta Yeşilin Gücü" fikri ile davete çağıran Askaynak, bu fikir çerçevesinde geliştirmiş olduğu  çalışması ile sağlıklı ve daha verim sağlayacak kaynak uygulamaları için  gerekenleri ayrıntılı olarak kaynak ustalarına sunmakta.

Gerek teknolojisi ve gerekse ürünlerinin kalitesi ile fark yaratan Askaynak, böylelikle kaynak ustalarına; en temel kaynak uygulamalarının hazırlık süreçleri, en doğru yöntemleri emniyet kontrolleri ve hatalı kullanımları ile ilgili bilgilere Askaynak’ın alanında uzman ekibi tarafından hazırlanmış ve deuygulamalı anlatım içeren videolarıyla kolayca erişebilmelerini amaçlıyor. Bu video içerisinden; gaz basınç regülatörünün takılması ve çıkartılması, gazların sızdırmazlık testlerinin yapılması, oksi-propan ve oksi-asetilen ile alev oluşturulması ve sonlandırılması, aşındırıcılar ile kesme ve taşlama işlemleri yapılması gibi temel işlemlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi, oksi-gaz uygulamalarında güvenlik için gerekli ekipmanlar gibi elzem bilgilerin yer aldığı “Askaynak’tan Yeşil Bilgiler”e videolardan ulaşabilirsiniz.