Cloos kuruluşunun 100. yıldönümünü, 7-8 Mayıs 2019 tarihlerinde Almanya’nın Haiger şehrinde bulunan Genel Merkezi’nde görkemli bir törenle kutlamaya hazırlanıyor.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek 14. Cloos Uluslararası Kaynak Sempozyumu, 7 Mayıs’ta Almanca olarak 8 Mayıs’ta ise İngilizce olarak gerçekleştirilecek.

KAYNAK TEKNOLOJİSİ SERÜVENİNİ ANLATACAK

Sempozyum, Cloos Global Genel Müdürü Sieghard Thomas’ın firmanın 100 yıllık kaynak teknolojisi serüvenini anlatacağı “Kaynak Teknolojisinin Öncüleri - Geleceği Olan Bir Hikaye” başlıklı konuşması ile başlayacak.

Köln Business School’dan Prof. Dr. Klemens Skibicki, “Dijital Dönüşüm” başlıklı konuşmasında izleyicileri dijital çağda nasıl başarılı adımlar atılacağına dair bilgilendirmelerde bulunacak. Ayrıca, firmanın müşterileri Cloos ile manuel ve otomatik kaynak dünyasına dair pratik bilgiler sunacak. 

“Kaynak Teknolojisi Tarihine Yolculuk: Tek Kaynaktan Manuel ve Otomatik Kaynağa” ve “3 Yıl İçinde 0’dan 100’e Kaynak Robotları: Çin’de Vizyon Sahibi, Büyük Ölçekli Bir Projenin Gerçekleştirilmesi” gibi konularda da konuşmalar yapılacak.

FABRİKA GEZİSİ DE DÜZENLENECEK

Kaynağın süreçlerine ilişkin pratik uygulamalar, sensörler, Endüstri 4.0 ve yazılım çözümleri ile akıllı otomasyon çözümleri sempozyumun vazgeçilmezleri olarak ele alınacak.

Gelecekteki birleştirme teknolojisinde verimlilik ve kalitenin optimizasyonu için birçok çözümün yer alacağı sempozyum, fabrika turu ile tamamlanacak.