Dedem Mekatronik Ar-Ge Merkezi tarafından “Ortak Akıl, Ortak Hedef” sloganıyla ilk kez düzenlenecek “1. İTOB Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Sempozyumu” 17 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İzmir İTOB Konferans Salonu’nda yapılacak sempozyum çerçevesinde, Ar-Ge merkezlerinin başvuru ve devam süreçleri, Ar-Ge ve inovasyon süreçlerini destekleyen firmaların ve uzman konukların katılımı ile ele alınacak. 

Dedem Mekatronik söz konusu sempozyum ile tüm paydaşların Ar-Ge süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI İLE KOSGEB DE KONUŞMA YAPACAK

Sempozyum, Dedem Mekatronik Genel Müdürü Raşit İmrenci’nin yanı sıra Ar-Ge Merkezi Sorumlusu Arif Sercan Erez ve Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Kemal Gezer’in firmanın Ar-Ge merkezi süreçleri, merkezin firmaya katkıları gibi konulardan oluşan açılış konuşmaları ile başlayacak. 

“Ar-Ge ve Ar-Ge Merkezi Süreçlerinin Kamu Destekçileri” panelinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Dr. Ekrem Türker Fidan ve KOSGEB İzmir Güney Müdürü Mustafa Çanakçı panelist olarak yer alacak.

“Firmalarda İnovasyon Yönetimi”, “Üniversite-Sanayi İş birliği Süreçleri”, “Ar-Ge Merkezi Devam Süreçleri” ve “Ar-Ge (D)Evriminde İzmir Ar-Ge Merkezleri” başlıklı panellerin de gerçekleştirileceği sempozyum, kamu, üniversite ve endüstri dünyasından iş ortaklarına açık olacak.  

Sempozyumda katılımcılar ayrıca, soru sorma, firma görüşmeleri yapma ve iş bağlantıları kurma imkanına sahip olacak.