Bilgi birikimi ve 100 yılı aşkın tecrübesi ile dünyada makina sektörüne yönelik özel çözümler sunan Cloos, 11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Konya Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde (KTO) düzenlenecek “KonMak 2022 Uluslararası Makine, Kaynak ve Robot Teknolojileri Fuarı”na katılacak.

Firma fuar standında; kaynak teknolojileri ile ilgili inovatif çözümleri, geniş ürün portföyü, kaynak prosesleri, robot sistemleri ve manuel kaynak makinaları ile ilgili ziyaretçilerini bilgilendirecek.

KAYNAK AĞZI AÇILMADAN KAYNAK ATILMASINI SAĞLAYAN TEKNOLOJİYİ TANITACAK

Bu yıl 16'ıncı kez düzenlenecek KonMak 2022’de sergileyecekleri ürünler ile ilgili bilgiler veren Cloos Türkiye Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu, “Fuara özel olarak standımızda; standart robotik kaynak uygulamaları olan MIG/MAG ve TIG kaynak otomasyon sistemleri ile birlikte, robot kaynak otomasyon sistemlerimizin önemli bir parçası olan ‘Tandem Kaynak’, ‘Laser/Laser Hybrid Kaynak’ ile birlikte 300mm kalınlıktaki malzemelerin kaynak ağzı açılmadan kaynak edilmesini sağlayan ‘Narrow Gap Kaynak’ teknolojilerinin tanıtımını da yapacağız.” dedi.

VOLVO’NUN ELEKTRİKLİ ARAÇLARINI FANUC ROBOTLARI ÜRETECEK VOLVO’NUN ELEKTRİKLİ ARAÇLARINI FANUC ROBOTLARI ÜRETECEK

100. YIL ÖZEL ÜRÜNÜNÜ TÜRKİYE’DE İLK KEZ LANSE EDECEK

Eyüpoğlu, 103. kuruluş yıl dönümünü geride bırakan firmalarının “Dünyanın ilk Gazaltı Kaynak Makinası üreticisi” olması hasebiyle 100. yıla özel olarak üretilen Qineo NexT olarak adlandırılan sinerjik-pulse özellikli inverter gazaltı kaynak makinası olan ürünlerinin de lansmanı gerçekleştireceklerini ifade etti.

5 FARKLI ROBOT SİSTEMİNİ UYGULAMALI OLARAK GÖSTERECEK

Eyüpoğlu, ziyaretçilerine ayrıca Sinerjik-Pulse özellikli kaynak makinaları ile Çelik (St), Alüminyum (Al), Paslanmaz (SS) özellikli malzemelerin TIG ve MIG/MAG kaynak demo uygulamalarının yapılacağını, dört gün boyunca 5 farklı robot sisteminin de uygulamalı tanıtımlarının yapılacağını söyledi.

"Tüm sektörler için ayrı ayrı hazırlanmış olan uygulamalarımızı daha yakından incelemek ve fuar heyecanımızı sizinle paylaşmak için standımızda sizi de görmeyi umuyoruz" diyen Cloos Türkiye Genel Müdürü Eyüpoğlu, son olarak robotlu kesim ve robotlu kaynak otomasyon uygulamalarında ihtiyacı olacak her şeyi yakından görmek isteyenleri fuarda 4’üncü salondaki 439 numaralı stantlarına davet etti.