Çin'in Şanghay kentinde 5 Kasım 2021 tarihinde ziyaretçilere kapılarını açan CIIE Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na OMRON'un masa tenisi oynayan robotForpheus damga vurdu.

127 ÜLKE KATILIM SAĞLADI

Dünyanın farklı bölgelerinden 127 ülkenin katıldığı, 366 bin metrekareden daha büyük bir alanda gerçekleştirilen fuara katılan şirket sayısı ise 3 bini geçti.

Teknolojik ve ilginç ürünlerin tanıtımının yapıldığı fuarda, özellikle Akıllı Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Sergi Alanı’nda tanıtımı yapılan ve görevli personel ile masa tenisi oynayan OMRON'un robotu Forpheus büyük ilgi gördü.

FANUC GENEL MÜDÜRÜ YİĞİT, BEYAZ EŞYA SANAYİ HEDEFLERİNE İLİŞKİN KONUŞTU FANUC GENEL MÜDÜRÜ YİĞİT, BEYAZ EŞYA SANAYİ HEDEFLERİNE İLİŞKİN KONUŞTU

10 KASIM'A KADAR DEVAM EDECEK

Söz konusu alanda dokuz yeni ürünün ilk kez görücüye çıktığı ve lansmanının yapıldığı bildirildi. Fuarda ilgi çeken bölümlerden biri de el işi eserler ve sanat eserlerinin sergilendiği bölüm oldu. Fuar katılımcılarının sanat eseri koleksiyonu ve antika eser satışlarına tercihli gümrük ve vergi uygulanması sayesinde, CIIE bu yıl ilk kez el işi ve sanat eserleri için özel bir sergi alanı ayırdı.

Toplam 35 ülkeden yaklaşık 300 firmanın stand ile yer aldığı Çin Uluslararası İthalat Fuarı, 10 Kasım'a kadar devam edecek.