Ceylan Robot, satış sonrası teknik destek ve yedek parça tedarikinde de müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Firmanın uzmanları, bu kapsamda müşterilerine özel sundukları hizmetleri anlatıyor.

İNSAN KAYNAKLI HATALAR TARİHE KARIŞIYOR

Dünya üzerinde yaşayan nüfusun artmasıyla birlikte, üretim miktarları da her geçen yıl artış göstermektedir. Endüstri, mevcutta bu üretim ihtiyacını karşılamak için sürekli iyileştirmeler yaparak üretim hızını gün geçtikçe artırmaktadır. Artık bir ürünün en baştan üretilmesi, montajının tamamlanması ve paketlenmesi modern teknolojiye sahip üretim hatlarında dakikalar içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Üretim hızının en önemli olduğu alanlardan birisi de şüphesiz ki otomotiv ve beyaz eşya üreten fabrikalardır. Otomotiv ve beyaz eşya üreten fabrikaların üretim hatlarında genellikle bir ürün grubu aylarca, hiç durmaksızın yüzbinleri bulan sayılarda üretilmektedir. Peki her iki endüstrideki üretimin bu kadar yüksek hızlarda olmasının sebebi nedir? Bu sorunun yanıtı ortadadır: Geçmişte insanların yaptığı işleri artık insana bağlı dezavantajlar olmadan yapabilen modern ve gelişmiş robotlardır!

Robotlar ilk düşünüldüğü yıllardan itibaren insanlığı sürekli heyecanlandıran bir teknoloji olmuştur. Öyle ki yüzyılları bulan robot çalışmaları sonunda teknolojinin getirdiği yenilikle buluşmuş ve günümüzde kullanılan modern endüstriyel robotlar ortaya çıkmıştır. Güncel teknolojiye sahip, modern iş yapabilen robotlar sayesinde geçmişte günler ve haftalar alan üretimler, artık dakikalar içerisinde yapılabilir hale gelmiştir.

Üretimde en büyük dezavantajlardan birisi olan insan kaynaklı hatalar, robotlar ve makinalaşma sayesinde giderilmiş ve üretimi hiç durmayan aydınlatmaları olmayan fabrikalar inşa etmek mümkün olmuştur. Günümüzde üretim üzerine yapılan analizler incelendiğinde, iş yapan robot ve makinalaşmanın olmadığı bölgelerde, üretimin hem kalite standartlarının hem de seri üretim miktarının oldukça düşük olduğu görülmektedir.

ÜRETİMDEKİ AKSAMALARIN ÖNÜNE GEÇİYOR

Bölgemizde ve ülkemizde modern üretim tesisleri ele alındığında, neredeyse bütün üretim yapan alanlarda robotları çalışırken görmek mümkündür. Ceylan Robot ülkemizde seri üretimi ve montajı desteklemek amacıyla global endüstrilerden tedarik ettiği robotlarla, ülkemiz endüstrisinde kullanılmak üzere çok çeşitli işlevsel özelliklere sahip robotlar sunmaktadır.

Ceylan Robot bünyesinde sadece kurulum, devreye alma ve robot satışı gerçekleştirilmeyip, aynı zamanda iş birliğinde bulunulan firmaların üretimlerini aksatmamak ve onlara teknik destek sağlamak amacıyla robot yedek parçaları da sunulmaktadır. 

Ceylan Robot uzmanlaştığı robot konusunda sektörün ihtiyaçlarını en doğru biçimde ve en kısa sürede karşılamak için sistematik olarak sunulan eğitimlerle çalışanlarını geliştirirken, aynı zamanda global üreticilerden tedarik ettiği robotlarla sürekli olarak ürün portföyünü de genişletmektedir.

EN HIZLI VE EN KALİTELİ PARÇA DESTEĞİ VAADİ 

Devamlı olarak çalışan veya bekleyen makinaların yeniden çalışması veya çalışan makinaların çalışma veriminin korunabilmesi için makinalara belirli periyotlarda bakım yapılması veya yapısal ve yazılımsal güncellemeler yapılması gerekmektedir. Robotlar da en modern makinaların başında gelmektedir. 

Bu bağlamda robotların çalışma verimini sürdürebilmesi için belirli periyotlarda bakımlarının yapılması gerekmektedir. Ceylan Robot’un ürün portföyünde bulunan robotlar; periyodik olarak bakımları yapılmış, yapısal olarak korunmuş ve binlerce saat firmanıza hizmet verebilecek kapasitede olan robotlardır. 

Ayrıca, Ceylan Robot sunduğu yeni veya kullanılmış yedek parça hizmeti ile mevcut üretimde kullandığınız robotlarda yaşanacak teknik parça kaybında sizlere en hızlı ve en kaliteli desteği vermeyi vadetmektedir.