Robotlarını ve sıfır yedek parçalarını ziyaretçilerle buluşturacaklarını bildiren CEYLAN Robot Genel Müdürü Yunus Ceylan, revize edilen ve bakımı yapılan robotlarını Zirve’ye özel robotik uygulamaları ile sergilemeyi planladıklarını söyledi.

Mustafa Ceylan Endüstri A.Ş. firmasının bir markası olan CEYLAN Robot, Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yerinde robotlu üretimde kullanılan birçok marka ve modelde robotların tedarikini sağlıyor. Kaliteli ve zamanında hizmet vermek amacıyla faaliyetlerine devam eden firma, satış sonrası teknik destek ve yedek parça tedarikinde de müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılıyor. 

“ROBOTLARIN ÜRETİMDEKİ ÖNEMİNE ODAKLANACAĞIZ”

Dünya üzerinde endüstri alanındaki gelişmelerin büyük bir bölümünün robotların kullanımı ile sağlandığını söyleyen CEYLAN Robot Genel Müdürü Yunus Ceylan, endüstriyel robotların kullanımının rekabeti arttırdığını ve hata oranını minimuma düşürdüğünü dile getirdi.
 
6. Robot Yatırımları Zirvesi’nde sektörde öncü firmalar ile bir araya gelerek endüstriyel robotların üretimde olan önemine odaklanacaklarını bildiren Ceylan, “Hedeflerimizde seri üretim sağlayan birçok farklı sektör, alan bulunuyor. Bunlar; otomotiv, beyaz eşya gibi sektörler. Seri üretim yapan sektörlerde, nihai ürün üretiminde kusursuzluk, kırılgan ürünün veya ağır ürünün hızlı ve hassas taşınmasını sağlamak müşterilerimizin öncelikli istekleridir. Ceylan Robot olarak bizler de doğru yük kapasitesi ve erişim mesafesine sahip tam bakımlı robotu hizmetlerine sunmaktayız.” diye konuştu.

NELER SERGİLEYECEK? HANGİ KONULARI ANLATACAK?

Zirve’de robotlarının yanı sıra sıfır yedek parçalarını da sergileyerek müşterileri ve ziyaretçilerle buluşturacaklarını aktaran Yunus Ceylan, “Ceylan Robot güvencesi ile temiz, disiplinli çalışmalarımız neticesinde sektörlere kazandırdığımız çözümlerimizi müşterilerimize ve standımıza gelen ziyaretçilerimize anlatacağız.” dedi. Ceylan, talep edilmesi halinde 1-3 iş günü içerisinde sıfır yedek parçaları müşterilerine sunduklarını, parçaların kısa sürede parça teslimatını sağlayarak böylece üretimde yaşanacak olası kesinti ve aksamaların önüne geçtiklerini vurguladı.

Revize edilen, bakımı yapılan robotlarını Zirve’ye özel robotik uygulamaları ile sergilemeyi planladıklarını aktaran Ceylan, “Zirve katılımcılarına endüstriyel robotların büyük yükleri ne kadar kolay ve hassas bir şekilde taşıyabildiğini, ayrıca küçük boyutlardaki robotların da işleme ve taşıma kapasitesini vurgulamak hedefindeyiz.” ifadelerini kullandı. Standlarında çözüm ve uygulamalarını sergileyerek kalite ve güvenceyi müşterileri ile bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade eden CEYLAN Robot Genel Müdürü Yunus Ceylan, sözlerini şöyle noktaladı:

“Bu işi nasıl yaptığımızı insanlara anlatmayı ve bu konuda onları bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Firmamız Avrupa’dan en az kullanılmış, en iyi robotları Türkiye’ye getirerek bakım onarım işlemlerini yapıp müşterilere sunmak için hazır halde bulunduruyor ve en uygun fiyata sunuyor. Yüksek maliyetleri nedeniyle robot yatırımı yapmaktan vazgeçen, robot yatırımını ‘uzay teknolojisi’ gibi gören firmalara/yatırımcılara robotlarımızın uygun fiyatlarda olduğu bilgisini vermeye Zirve’de de devam edeceğiz.”