Bursa Organize Sanayi Bölgesi ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BOSİAD), “Çevreci Üretim, Temiz Gelecek” sloganıyla bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdikleri Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması’nda kazananlar ödüllerini aldı.

ÖDÜLLERİ ÇOCUKLAR VERDİ

Gecede çevreye saygılı üretim yapan sanayicilere ödülleri, geleceğin emanetçisi çocuklar tarafından verildi.

Bu kapsamda Çevreye Kirletici Etkisi Yüksek Olan Tesisler kategorisinde Rudolf Duraner, Çevreye Kirletici Etkisi Olan Tesisler kategorisinde Tredin Oto Donanım ve İzin-lisans Muafiyeti Olan Tesisler kategorisinde Çelikform Gestamp birinci olurken, çevre teşvik ödülleri de Korteks Mensucat, Magneti Marelli ve Borusan Mannesmann firmalarının oldu.

Yarışmaya katılan Ons Makina, çevreye duyarlılığı ve gösterdiği performans dolayısıyla teşvik ödülüne layık görüldü.

YEŞİL UMUT SÜRPRİZİ İLGİ GÖRDÜ

Gecede BOSİAD tarafından hazırlanan kirletmeden üretim ve daha yeşil Bursa vurgusu yapılan Yeşil Umut şarkısı ve BOSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile Çağdaş Öncü Okulları ve Barış için Müzik Vakfı Nilüfer Orkestrası öğrencilerinin rol aldığı klip büyük ilgi gördü. 

Sözlerini Yazıevi İletişim Kurucusu Elif Çetin Sezgin ve İpeker Tekstil Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi İhsan İpeker’in birlikte yazdığı şarkının bestesini İsmet Taşçeşme yaptı.