Çevik Konnektör Endüstriyel Kablo Sistemler Birim Müdürü Mehmet Karadağ, 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde sergileyecekleri ürün ve çözümlere ilişkin konuştu.

“ZENGİN STOK GÜCÜMÜZLE EN HIZLI HİZMETİ VERİYORUZ”

Robotlu üretim yapan firmalarda üretimin durmasının ve yavaşlamasının ciddi maliyetlere yol açtığını vurgulayan Karadağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu noktada biz Çevik Bağlantı Teknolojileri olarak, robotlu üretimlerde kullanılan kablo, konnektör ve kablo setlerinde zengin stok gücümüz ile talep edilen metrajlarda ürün ve kablo montaj hizmetini en hızlı şekilde vermekteyiz. Proje kapsamında, tasarımdan seri üretime kadar uluslararası kalite standartlarında uzman mühendis kadromuz ile tasarım ve kablaj üretimi hizmeti de sunmaktayız.”

“KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERİMİZLE ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Karadağ, Zirve’deki stantlarında fiber optik kablo setleri, servo motor ve sürücü arası kablo setleri, robotlar için hazır kablo setleri, konnektör, kablo, röle, sviç ve kablaj aksesuarları ürünlerini sergileyeceklerini ifade etti. 

Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerine de değinen Karadağ, “Sektörle ilişkili olan firmaları ve yeni çözümlerini takip etmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra, potansiyel müşteriler ile buluşmak ve kendi çözümlerimizi sunmak isteriz.” ifadelerini kullandı.