Fanuc ve Intecro Robotics, ortaklaşa organize ettikleri etkinliklerle Ankara’daki öğrencilerle buluşarak robot ve mühendislik ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Etkinliklerden ilki, Gazi Üniversitesi IEEE Topluluğu tarafından düzenlenen “Robotik Kontrol ve Otomasyon Eğitimi”, 5 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirildi. 

15 Temmuz Şehit Mustafa Avcu Akademi Salonu’nda saat 13.30’da başlayan Robotics Workshop gün boyu devam ederken, bu kapsamda seminerin yanı sıra İK aktiviteleri yapıldı.

GÜN BOYU DEVAM EDECEK

Fanuc ve Intecro Robotics iş birliği ile düzenlenen ikinci etkinlik ise, 6 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek ve iki firma etkinlik kapsamında Hacettepe Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek.

Hacettepe Üniversitesi Genç Araştırmacılar Topluluğu’nun düzenlediği “Best Of Best” etkinliğinin konuğu olarak öğrencilerle buluşacak iki firma, “Mühendislikte Tecrübe Paylaşımları” konulu panelde tecrübelerini paylaşacak.

Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda saat 11’de başlayacak Endüstriyel Robotik Workshop’unun yanı sıra İK aktiviteleri de gün boyu devam edecek.