PN 500 sınıfı yüksek basınç ve sıcaklık uygulamaları için BULARMEX-IK Avrupa menşei ürünlerinin satışı ve satış sonrası devreye alma servis hizmetlerini ARS Endüstriyel tecrübeli kadrosuyla sunuyor.  

Konusunda uzman mühendisleri ve teknik ekibi ile enerji ve endüstriyel otomasyon sektöründeki ihtiyaca yönelik hizmet vermek amacıyla kuruldu. Marka proses ölçüm, kontrol ve otomasyon konularında mühendislik, danışmanlık, taahhüt, kurulum-montaj, devreye alma ve satış sonrası teknik servis hizmetlerini veriyor. ARS Endüstriyel Kontrol A.Ş. bünyesindeki proje ekibiyle numuneleme, kimyasal dozaj ve on-line veri izleme sistemlerinin imalat, montaj ve kurulumunu yapıyor. Tamamen yerli olarak imal edilen sistemler ile sektörün ihtiyaçlarına yönelik etkili ve hızlı çözümler sunabiliyor. 

ARS Marka endüstriyel tip kontrol vanaları üretiyor. Yüksek kalitede hizmet verebilmek için ise Kontrol Vanaları konusunda alanında öncü firmalardan olan BULARMEX_IK markasının Türkiye distribütörlüğünü üstlendi. ARS, Türkiye’deki tüm enerji santralleri ve üretim endüstrisinin köklü firmalarına verdiği hizmetlerle her geçen gün marka değerini arttırarak büyüyor. Marka proses kontrolü için PN 40 basınç sınıfına kadar pnömatik ve elektrik aktuatörlü kontrol vanaları dizaynı ve imalatı yapıyor. Ayrıca PN 500 sınıfı yüksek basınç ve sıcaklık uygulamaları için BULARMEX-IK Avrupa menşei ürünlerin satışı ve satış sonrası devreye alma servis hizmetlerimizde tecrübeli kadrosuyla hizmet veriyor. Farklı marka kontrol vanalarının devreye alma, kalibrasyon, tamir, bakım ve montaj hizmeti de sağlıyor. 

Vanalar
•    Glob vanalar   - DN15... DN300,PN10... PN40
•    Yüksek basınç Glob vanalar- PN65... PN620
•    Küresel vanalar-DN15... DN300,PN16... PN400
•    Gate vanalar-DN50... DN500
•    Kelebek Vanalar-DN50... DN2000
•    Kriyojenik vanalar –DN 15... DN80
•    Penstock

  Not: Agresif  kimyasallara dayanıklı müşteri talaplerine yönelik özel üretim vana imalatı gerçekleştiriyor.