TETRA ve Yokogawa, faaliyetlerini Yokogawa'nın pazar lideri Proses Analizörleri teknolojilerinin satış ve sistem entegrasyonuyla sürdürecek. Ayrıca, ortak hizmetlerle ilgili iş birliğinin de araştırılacağı bildirildi.

"GÜÇLÜ MARKA İLE ÜRÜN YELPAZEMİZİ GENİŞLETMEKTEN MEMNUNUZ"

Söz konusu iş birliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Tetra Genel Müdürü Oğuzhan Çevik, "Yokogawa ile iş birliği yapmaktan ve bu kadar iyi bilinen, güçlü bir marka ile ürün yelpazemizi genişletmekten çok memnunuz." dedi.

Çevik, sözlerine şöyle devam etti:

“Tecrübelerimize göre, halihazırda Yokogawa'yı tercih eden müşterilerimiz, ürünlerinin kullanım kolaylığını ve kalitesini takdir ediyor. Teknik yeteneklerimiz ve deneyimli iş gücümüz Yokogawa'nın teknolojisi ile birleşirken; müşterilerimize mümkün olan en kaliteli Proses Analizör çözümlerini sunacağız. İş birliğimiz sayesinde uzun yıllar birlikte birçok uluslararası projeye imza atabilmeyi ve farklı alanlarda birlikte nasıl iş birliği yapabileceğimizi keşfetmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." 

TERMAL VERİMİ ARTIRMANIN YOLU DROPWISE TEKNOLOJİ TERMAL VERİMİ ARTIRMANIN YOLU DROPWISE TEKNOLOJİ

"OEM PARTNERLİĞİMİZDEN DOLAYI HEYECANLIYIZ"

1992'DEN BERİ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında 1992 yılından bu yana önemli ölçüde büyüme sağlayan TETRA, proses analizörleri alanında müşterilerine satış, servis, eğitim, teknik danışmanlık ve anahtar teslim proje hizmetleri sunuyor.

Firma, 60 uzmandan oluşan bir organizasyona sahip.