III. Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi’nde yoğunlaşmayı planladığınız konu başlıklarınız neler olacak? 

Tüm Dünyayı etkisi altına almış olan Dijitalleşme bizim de ana konumuz olacaktır. Bu çerçevede “Connected Plant” olarak ifade ettiğimiz bağlantılı dijital çözümlerimizi ziyaretçilerimizle paylaşma arzusundayız. 

Hangi sektörlerden firmaların, hangi pozisyonlarında çalışan kişileri müşteri potansiyelinizi oluşturuyor, tanımlar mısınız?

Çözümlerimiz endüstriyel proses içinde olan tüm firmalara hitap etmekle beraber Kimya, Petrokimya, Petrol ve Gaz sektörlerine odaklanmış durumdayız. Otomasyon çözümleri artık sadece Otomasyon-Enstrumantasyon mühendislerine hitap etmiyor, işletmelerde üretim ve karlılığa dokunan herkese ulaşmaya çalışıyoruz.

Zirve’de yer alan standınızda sergilemeyi planladığınız ürün gruplarınızı ve uygulamalarınızı tanıyabilir miyiz?

“Connected Plant” konseptimiz içinde tüm yazılım ve ürün gruplarımızı sergileyeceğiz. Kısaca listelemek gerekirse; 
-    Üst Seviye Optimizasyon Çözümleri
-    Üretim Yönetim Sistemleri
-    Kontrol Sistemleri

-    Saha Ölçüm ve Kontrol Cihazları 

Etkinliğin Türkiye endüstrisine katkıları açısından neler söylemek istersiniz?
Otomasyon Dünyası içerisinde kendine has bir yeri olan Proses Otomasyon Camiasının bir araya geldiği nadide bir organizasyon olması sebebiyle, değerli paylaşım ortamlarının oluşacağına ve bunun da endüstrimizi doğrudan etkileyecek kazanımlar getireceğine inanıyoruz. 

Pazarın büyümesi için müşterinin doğru bilinçlendirilmesi şart. Bu konuda gördüğünüz sorunlar ve çözüm önerileriniz nedir?
Optimizasyon ve Connected Plant çözümlerimiz vasıtasıyla firmaların her kademesiyle (Üst Yönetim, Bakım, İşletme, AR-GE, İş Güvenliği, IT) iletişim halindeyiz. Her kademeyle mevcut işleyiş ve çözümler üzerine konuşmalar yaptığımızdan farkındalık yaratılması çözüm öncesinde atılması gereken en önemli adım oluyor. Bu aşamada her fonksiyonun açıklıkla fikirlerini ortaya koyması ve tartışılması en doğru çözüme ulaşmaya yardım etmektedir. Doğru çözümler de pazar ve firmaların büyümesini doğrudan etkileyecektir. Sektöre özel yayın ve etkinliklerin de bu durumu gözönüne alınarak yapılması gerekecektir.