Pnömatik de  uzman SMC , müşterilerin kompleks otomasyonlu endüstriyel sistemlerin kontrolünü ele geçirmesine yardımcı olmakta.

SMC'nin en iyi modelleri olan EX500-GPN2 ve EX500-GEN2 ve ile;  operatörlere her bir ana modül başına 128 Giriş ve 128 Çıkış noktası ve her biri 20 metreye kadar uzanan dört alt bağlantı ile inanılmaz esneklik kazandırmakta.  Giriş modülleri 16 adet giriş kapasitesine sahip olup M8 ve M12 olacak şekilde seçenekleri bulunmakta.

EX500 serisine eklenen özellikler ile market ve piyaslarda ki aranan aktivitasyonu karşılamakta. Fieldbus sistemleri, yeni nesil  Ethernet / IP ™ ve PROFINET için en çok kullanılan protokollerden ikisi ile uyumlu olduğundan, Ethernet tabanlı ağlara entegrasyonunu oldukça kolay bir hale getirmektedir. 

Mühendis Eren Başsaka, "Otomasyon firmaları  ve Tesisler operatörleri, karmaşık otomasyon sistemlerini destekleyen;  tamami ile  esnek, özelleştirilmiş bir çözüm sunarak süreci engellemeyen fieldbus çözümlerine ihtiyaç duymaktalar. Neticede,  müşterilerimizi ve uygulamarını destekliyoruz.  "dedi.