İleri teknolojisi ile 150 yıldır tüm dünyada pompa sistemlerinin öncü markası faaliyetlerini sürdüren Wilo, kullanıcı dostu ürünleriyle farklı sektörlere inovatif çözümler sunmaya devam ediyor.  Türkiye’de yaklaşık 30 yıldır pompa sektörünün dijital öncüsü olarak öne çıkan Wilo’nun yeni ürünü Wilo-Stratos GIGA2.0’yı piyasa sürdü. Kuru rotorlu sirkülasyon pompası Wilo-Stratos GIGA2.0, çeşitli ara yüzleri kullanarak çoklu pompa kontrolü, bina otomasyonuna entegrasyon ve işletim verilerini toplama faaliyetlerinde maksimum konfor sağlıyor. 
Enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için çalışmalarını sürdüren Wilo, pompa sistemlerinde entegre çözümler sunmaya devam ediyor. En kullanışlı ve verimli pompa sistemlerinin adresi olan Wilo’nun son yeniliği, Wilo-Stratos GIGA2.0 oldu.  Wilo’nun sektöre kazandırdığı Wilo-Stratos GIGA2.0, özellikle su akışının yüksek dağıtım başlıklarıyla taşınması gereken büyük binalarda merkezi bir rolde olacak.

ZORLUTEKS'TEN ATIK SUYUN GERİ KAZANIMINDA BAŞARILI PROJE ZORLUTEKS'TEN ATIK SUYUN GERİ KAZANIMINDA BAŞARILI PROJE

İLK AKILLI KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPA

Akıllı, kuru rotorlu sirkülasyon (salmastralı) pompa Wilo-Stratos GIGA2.0, çeşitli ara yüzleri kullanarak çoklu pompa kontrolüne, bina otomasyonuna, işletim verileri toplamaya ve Wilo-Smart Connect üzerinden mobil erişimi ile entegre çalışabiliyor. Bluetooth aracılığı ile akıllı cihazlar kullanılarak sistemin yapılandırılmasına ve çalıştırılmasına olanak sağlayan Wilo-Stratos GIGA2.0, bir Ethernet arabirimi içerecek şekilde genişletilmiş çeşitli yerleşik veri yolu protokolleri aracılığıyla BACnet IP ve Modbus TCP ile iletişim kurulmasını sağlıyor. Piyasadaki ilk akıllı kuru rotorlu sirkülasyon pompalardan biri olan Wilo-Stratos GIGA2.0’ın verimlilik ve akıllı teknolojinin kullanımı ön planda tutulan hat içi pompa Wilo-Stratos GIGA2.0-I ve ikiz pompa Wilo-Stratos GIGA2.0-D olarak da çeşitleri bulunuyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ SUNUYOR

Almanya'da 1872 yılında kurulan Wilo, yaklaşık 150 yıldır pompa ve pompa sistemleri üreten global bir marka olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Kendi alanında 'ilk'leri gerçekleştiren ve geleceğin teknolojilerini geliştiren Wilo, Türkiye'deki faaliyetlerine 1992 yılında başladı. Yaklaşık 30 yıldır Türkiye’de çalışmalarını sürdüren Wilo, 1992 yılından bu yana istikrarlı bir büyüme gerçekleştirerek sektörün lider markası oldu. İnşaat sektörünün içinde yer alan mekanik tesisat pazarında yenilikçi pompa sistemleri ile hizmet veren Wilo, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de geniş ürün yelpazesi ile bina teknolojileri, yangınla mücadele, su yönetimi ve endüstriyel alanlarda müşterilerine çözüm sunmaya devam ediyor.