WAGO, farklı potansiyeller ve sinyaller için kapsamlı I/O modül seçenekleriyle kullanılabiliyor. Zaman ve maliyet tasarrufu dışında, güvenlik ihtiyacı duyular uygulamalarda sensör ve aktüatörlerin direkt bağlantısı için tercih edilebiliyor.

Teknik Özellikler:

  • Büyük ölçekli fielbus sistemleri ve endüstriyel Ethernet standartları için fieldbus bağımsız PLC’ler ve bus kuplörler ile ölçeklenebilir performans
  • 1, 2, 4, 8 ve 16 kanallı I/O modüller ile maliyetten ve alandan tasarruf
  • EN ISO 13849 veya SIL3 EN IEC 62061 uyarınca PLe / Cat4’e göre fonksiyonel güvenlik.
  • Durum izleme, konumlandırma gibi özel fonksiyon modülleri
  • Geniş gateway aralığı (CAN, IO-Link, AS-Interface ve çok daha fazlası)
  • Enerji tüketiminin hesaplanması için akım ve enerji ölçüm teknolojisi

Hızlı ve güvenli veri toplamak nasıl kolaylaşır?

Üretimde ve proses sistemlerinde dijital dönüşüm, yönetici, operatör, mühendis ve bakım personelinin, tüm tesisin gerçek zamanlı ve geriye dönük verilerini görmelerini sağlıyor. Şirketler, kuruluş bilgilerini düzenlemek, dağıtmak ve yönetmek için Cloud ve Fog bilişim sistemlerini uyguluyor. Bu gelişmiş sistemlerin verilerinin fabrikadan ve uzak alan ekipmanlarından güvenli bir şekilde toplanması gerekiyor. WAGO PFC serisi kontrolörleri, hızlı ve güvenli veri toplanabilmesini kolay hale getirmek için gelişmiş özellikler sunuyor.

Dahili VPN neler sunuyor?

PFC denetleyici grubu, kullanıcılara Sanal Özel Ağlar (VPN) sayesinde iletişim kurmaları için iki farklı teknoloji sunuyor. Kullanıcılar, verilerin güvenliğini sağlamak ve kimlik doğrulamak için IPSEC veya şifreleme açık VPN standartlarından dilediğini seçebiliyor.

Güvenlik Protokolleri…

PFC100 ve PFC200 serileri ek güvenlik konusunda birçok güvenli ağ protokolünü destekleyebiliyor. Cihaza gömülü web server, güvenli HTTPS’yi kullanıyor. PFC serisi ise güvenli dosya transferi için FTP’yi, güvenli haberleşme için ise SSH’ı kullanıyor.

Entegre güvenlik duvarı…

WAGO PFC100 ve PFC200 kontrolörler IIoT Ready cihazları. Bu gelişmiş cihazlar, sistemleri yetkisiz erişime karşı korumaya yardımcı olmak için yerleşik bir güvenlik duvarına sahip. Denetleyicilerin Web Base Management (WBM) aracı, güven ağ trafiğini kurmayı ve yönetmeyi kolaylaştırıyor.

IIoT Kontrolörler ile verimliliği artırmak…

MQTT ile etkinleştirilmiş WAGO PFC100 kontrolörleri, Edge cihazları olarak çalışıyor, saha seviyesinden buluta veri aktarabilir ve analiz için kullanılabilecek şekilde aktarıyor. Bu, tesis kat üretimine, enerji yönetimine veya ürün takibine yönelik verimliliği artırmak adına şirket için gerçek katma değer yaratıyor. Yeni sistem tasarımları için WAGO’nun performans sınıfı denetleyicilerinden yararlanabiliyorsunuz ya da dijital dönüşümü daha da ileri taşımak ve maliyet verimliliği arttırmak için mevcut sisteminize entegre edibiliyorsunuz.

WAGO digitalTAP™

WAGO, MTConnect adaptörü ve aracısı endüstriyel I/O sistemine yerleştirildi. Bu sayede kullanıcılar sensörler, armatürler ve operatör düğmeleri eski makinelerinden, MTConnect Standardına göre verileri standartlaştırılmış bir dijital formata dönüştüren I/O sistemine bağlanabiliyor.

WAGO’nun digitalTAP ™ ürünü, dijital dönüşüm projelerine çok çeşitli özellikler ve faydalar sağlayan ekonomik PFC100 kontrol cihazı kullanılıyor.