Delta Bakım, yeni hizmeti “Uzaktan Bakım” ile endüstriyel işletmelerin kritik ekipmanlarına uzaktan destek vererek hızlı, ekonomik ve verimli çözümler sunuyor.

Firma, yeni hizmetiyle birlikte müşterilerinin problem çözme, arıza tanımlama, tespit ve bakım-onarım faaliyetlerine en ekonomik yoldan çözüme kavuşturmayı hedefliyor. 

Uzaktan bağlantı ile ulaşım ve işçilik maliyetlerini minimize etmeyi amaçlayan firma, bu kapsamda personelin yetkinlik ihtiyacına gerek duymaksızın profesyonel destek servis ile mesafe tanımadan destek verebiliyor. 

Özellikle son dönemde Koronavirüs salgını nedeniyle de kilit önem taşıyan hizmet için firma, uzman personeli ile 7/24 destek sunuyor.

Firma böylece teklif, satınalma ve sahaya ulaşım gibi birçok süreci hızlandırıyor, oluşan sorunlara hızla destek vererek devreye alma sürecini kısaltıyor.

Delta Vana’nın kardeş firması olarak 2020’nin başında “Tesisinizin Güvenliği Delta Bakımın Önceliği” sloganıyla yola çıkan firma; sahada servis, atölyede bakım, periyodik test ve belgelendirme, kestirimci bakım ve eğitim faaliyetleri konularında müşterilerine hizmet veriyor.