Tüpraş, asfalt ve izolasyon uygulamalarında yenilikçi çözümler geliştiriyor. Modiphal-T projesinin modifiye bitüm ürünleriyle müşterilerine maliyet avantajından uzun ömürlü kullanıma, kaliteden yüksek performansa kadar birçok açıdan avantaj sağlıyor. Modiphal-T ürünü, Bursa Çevreyolu onarım çalışmaları ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bakım çalışmalarında başarıyla uygulandı.

BURSA ÇEVRE YOLUNDA VE YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜ’SÜNDE KULLANILDI 

2020 yılında satışa sunulan Modiphal-T ürünleri, Bursa Çevreyolu onarım çalışmaları ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bakım çalışmalarında başarıyla uygulandı. Uygulandığı yolda daha uzun ömürlü kullanım imkânı sunan Modiphal- T ürünleri, düşük bakım ve onarım maliyetleri ile daha az tekerlek izinde oturma, termal kaynaklı çatlak gibi avantajlar sunuyor.

SICAKLIK FARKLI YÜKSEK BÖLGELERDE KULLANILABİLİYOR 

Tüpraş güvencesi altında CE belgesi ile sürdürülebilir kalite, denetlenebilirlik, kurumsal hizmet, gelişmiş laboratuvar ve analiz hizmetlerini kapsayan Modiphal- T; otoyol, köprü, kavşak, viyadük, havalimanları ile trafik yoğunluğu yüksek yollar, ağır yük geçişi olan yollar ve sıcaklık farklı yüksek bölgelerde kullanılabiliyor. Alternatif olarak su, ısı, ses ve titreşim yalıtımı amacıyla yapılan izolasyon uygulamalarında da kullanılan Modiphal-T, maliyet avantajlı, uzun ömürlü ve yüksek performanslı özellikleriyle müşterilerin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.