Tüm gıda proseslerine uygun daldırma tip sıcaklık sensörü

Jumo FOODtemp daltırma tip RTD sensörü ile gıda koruma uygulamalarına uygun sıcaklık ölçüm imkanı sunuyor.

Tüm gıda proseslerine uygun daldırma tip sıcaklık sensörü
Pakkens

Jumo FOODtemp daldırma tip RTD sıcaklık sensörü dayanıklı, buhar geçirmez RTD sıcaklık probları, özel yapıları sayesinde tüm gıda prosesi ve gıda koruma uygulamalarındaki sıcaklık ölçümlerinin kullanıma uygun hale geliyor. RTD sıcaklık sensörü paslanmaz çelik ve dik uca veya eğik uca sahip. Sap kısmı aside ve yağa karşı dayanıklı; tüm modeller yüksek derece titreşime dirençli bir tasarıma sahip. 

Özellikler 
• -50...+260 °C arasındaki sıcaklıklar için kullanılabiliyor 
• Buhar geçirmez bir tasarıma sahip ve basınca dayanıklı 
• Yüksek mekanik dayanım sunuyor
• Çoklu ölçüm noktası mümkün hale geliyor. 

Uygulamalar
• Gıda endüstrisinde
• Pişirme, kaynama ve fırın işlemlerinde
• Otoklav ve sterilizatör uygulamalarında kullanılabiliyor

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 12:36
Proses Zirvesi
YORUM EKLE

Swan

Markaküpü

Dergiler
Partnerler