Türkiye’de 30 yıldan fazla süredir madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Total Turkey Pazarlama, özel endüstriyel yağlar segmenti için Eksper Madeni Yağlar ile iş birliği anlaşması gerçekleştirdi.

SATIŞ AĞINI GÜÇLENDİRİYOR

Satış ağını güçlendirmeyi sürdüren firma, 18 yıldır özel endüstriyel yağlar ve gresler alanında faaliyette bulunan İnfoteknik Endüstriyel Ürünler bünyesindeki Eksper Madeni Yağlar ile İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya bölgelerini kapsayan bir distribütörlük anlaşması imzaladı. 

İnfoteknik, 2010 senesinden bu yana yüksek performanslı özel yağlar ve gresler alanında uzmanlaşan Fransız menşeli Lubrilog markasının Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor.

MÜŞTERİLERİNİN ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAYI HEDEFLİYOR

Firmanın söz konusu segmentte pazar konumunu güçlendirmek amacıyla Lubrilog'u satın almasıyla beraber başlayan iş birliği neticesinde, firmanın endüstriyel yağlar ürün grubunun İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya distribütörü olmak üzere Eksper Madeni Yağlar şirketi kuruldu.

Eksper, alanında sahip olduğu 18 yıllık deneyimi, son teknoloji ve yüksek performanslı TOTAL ürün serisi ile entegre ederek sunacağı danışmanlık ve teknik servis desteğiyle birlikte müşterilerinin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

"YENİ İŞ BİRLİKLERİYLE KONUMUMUZU GÜÇLENDİRMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Söz konusu iş birliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Total Turkey Pazarlama Genel Müdürü Emre Şanda, "Endüstriyel yağlar alanındaki uzmanlığımız, farklı endüstriyel segmentlerin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilen güçlü ürün gamından kaynaklanıyor. Son teknoloji ve yüksek performanslı ürünlerimiz ile ekipman performansını ve dolayısıyla operasyon verimliliğini artırıyoruz. Aynı zamanda müşterilerimize ANAC Indus Yağ Analiz Sistemi gibi gelişmiş teknik servisler sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Şanda ayrıca, gerçekleştirdikleri yeni iş birlikleriyle güçlenen hizmet ağlarının etkisiyle artan oranda müşteriye endüstriyel çözümler sağlayarak endüstriyel pazardaki konumlarını güçlendirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.