Netes Mühendislik tarafından sunulan Fluke PTi120, doğru yerde ve doğru zamanda, doğru cihazla endüstriyel inceleme için dayanıklı ve taşınabilir bir termal kamera olarak öne çıkıyor. 

ÇALIŞMA SÜRESİNDE KAYIPLARI MİNİMUMA İNDİRİYOR

Sorun ne kadar büyükse, o kadar hızlı çözülmesi gerekir. Yeni Fluke Cep Tipi Termal Görüntüleme Cihazı, çalışma zamanı kayıplarını en aza indirmek için gereken gücü sağlıyor. Kolay sorun giderme için savunma hattının en ön cephesinde yer alıyor.

Firmanın uzmanları, kullanıcılara sorunlarla mücadeleyi bırakarak; sorunu önlemeye başlamalarını öneriyor.

KİRE VE SUYA KARŞI DAYANIKLI, HIZLI ÖLÇÜM İMKANI

Her gün rahatça taşınabilecek kadar küçük bir kamera, her zaman kullanıcının elinin altında yer alıyor. Kire ve suya dayanıklı olan ürün, 1 metreden düşmeye karşı dayanıklı olmasıyla dikkati çekiyor.

Elektrikli ekipman, makina ve diğer varlıkların sıcaklıklarının hızla ölçülebilmesi için geliştirilmiş termal incelemeler artık kullanıcının cebine giriyor.

GÖRÜNTÜLERİ DOĞRU KLASÖRLERE OTOMATİK KAYDEDİYOR

Fluke Connect Asset Tagging (Varlık Etiketleme) özelliği sayesinde, bundan böyle termal görüntüleri sıralama ve düzenleme işlemine zaman ayırmasına gerek kalmıyor. Varlığın QR kodunun veya barkodunun taranması yeterli oluyor. Böylece termal görüntü ile tarih ve saat damgalı tüm bilgiler, kullanıcı tarafından önceden tanımlanmış klasörlere kaydediliyor.

Kullanıcı, kolayca dosyaları WiFi aracılığıyla gönderebiliyor veya ağa bağlandığında ya da USB ile bilgisayara bağlandığında dosyaların otomatik olarak yüklenmesini sağlayabiliyor. Artık ciddi problemler haline gelmeden sorunlar daha etkili bir şekilde saklanabiliyor, bulunabiliyor ve raporlanabiliyor.

SORUNLARIN DAHA KOLAY TESPİTİNİ SAĞLIYOR

Cihazın 3,5 inç LCD dokunmatik ekranda, görünür ışık görüntüsünü termal görüntüyle birleştirerek sorunların daha kolay tespit edilmesini sağlayan IR-Fusion™ özelliği bulunuyor.

PROSES OTOMASYONU TEKNOLOJİLERİYLE HEDEF SIFIR HATA PROSES OTOMASYONU TEKNOLOJİLERİYLE HEDEF SIFIR HATA

Ayarı yapılandırmak için kullanıcının parmağının ekran üzerinde kaydırması yeterli oluyor.

Netes Mühendislik tarafından sunulan Fluke PTi120'nin genel özellikleri ise şu şekilde: