Gefran, sunduğu yeni ürün grubu ve rekabetçi fiyatları ile dünya genelinde olduğu gibi Türkiye ve Ortadoğu’da da pazar payını ve bilinirliğini arttırmayı planlıyor. 
Temassız ölçüm mekanik hareketin getirmiş olduğu birçok olumsuz etkiyi ortadan kaldırıyor. Ayrıca ürün kullanım ömrünü ve hassasiyetlerini arttıran bir ölçüm tekniği olarak öne çıkıyor. Gefran yeni HYPERWAVE serisi ile bu ölçüm tekniğindeki en son teknolojiyi kullanmış ve birçok benzer ürün ile arasında farklılıklar yaratmış. Ürünler başta plastik olmak üzere metal, seramik, ağaç, kağıt ve enerji gibi birçok sektöre makina imalatı yapan makinacılar tarafından kullanılıyor. 

3 FARKLI SINIFTA SUNULUYOR

HYPERWAVE serisi profil ve çubuk şeklide 2 gövde tipine sahiptir. Kullanım alanlarına ve özelliklerine göre “General”, “Plus” ve “Advance” olarak 3 farklı sınıfta sunuluyor. Ürünlerin ölçüm aralıkları 50 mm ile 4000 mm olup farklı konektör ve sinyal çıkış seçeneklerine sahiptir. Başlıca öne çıkan özellikleri ise Şoka Dayanım, Sinyal Yükseltme, Çözünürlük, Termal Etkileşim, Sinyal Stabilitesi,Mekanik Uyumluluk, Titreşimli ortamlarda çalışma, Sıcaklık dayanımı, Manyetik alan dayanımı , sertifikalar ve garanti süresidir.