HALICI GRUP, Endüstriyel Ürün Tedariği ve 7/24 Teknik Servis Hizmeti Sağlıyor..

Salgın dolayısı ile dünya çapında oluşan olumsuz koşulları göz ardı etmeden üretimin aralıksız sürdürülmesi ve müşteri hizmetlerinin kesintisiz devamı için her tür fedakârlığı gösteriyor.
Endüstriyel ürün satışı, 7/24 teknik servisi ile  otomasyon alanında ülkemizin sayılı firmalarından birisi olarak, dijital dönüşüm konusunda firmanıza ve tesisinize olabilecek en doğru hizmetleri sunuyor.
Salgın şartlarını gözeterek, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlını ön planda tutuyor. 
Koruyucu,Önleyici Bakım, Yerinde Onarım, Yenileme, Muayene ve Teşhis hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

HALICI GRUP, Uzaktan Online Eğitim ve Danışmanlık Hizmetlerine Devam Ediyor..

Covid-19 salgını kaynaklı oluşan olumsuz şartlara rağmen eğitim ve danışmanlık hizmetlerini sürdürüyor.
Skype, Discord, Microsoft Teams, Zoom ve diğer birçok konferans yazılımını aktif bir çok farklı iletişim kanalı ile hizmetine kesintisiz devam ediyor.
Satışını kendi yapmış olsun veya olmasın tüm endüstriyel ürünlerin  (PLC, Drive/Sürücü, Softstarter/Yumuşak Yolverici ve diğer tüm ürün gamları) detaylı teknik eğitim ve dokümantasyon hizmetini sunmaya devam ediyor. 

HALICI GRUP, AR-GE Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Dijital dönüşüm çözümleri için bilişim firmaları ile AR-GE çalışmaları yapan HALICI GRUP, üreticilere ileri teknoloji anlamında katkıda bulunuyor.
Üretim süreçlerinde dijitalleşmek ve tesislerini endüstri 4.0’ a uygun hale getirmek isteyen firmalara aralıksız çözümler ve danışmanlık hizmetleriyle müşterilerine çözüm üretmeye devam ediyor.

https://www.halici.com/