Elektromanyetik debimetreler, debi ölçümünde en çok kullanılan ürünlerdendir. Akışkanın iletken olduğu proseslerde kullanılan elektromanyetik debimetreler gıda, su, atık su ve kişisel bakım sektörleri başta olmak üzere birçok sanayi kuruluşunda kullanılıyor. 

TORK bünyesinde yer alan TECFLUID marka Flomid ve Flomat serisi elektromanyetik debimetreler; her türlü akışkanda viskoziteden ve yoğunluktan bağımsız ölçüm yapabiliyor. Farklı bağlantı ölçüleri ile kullanıcılara çok fazla seçenek sunan elektromanyetik debimetreler temiz su, kirli su, asit, baz, süt, meyve suyu gibi iletken akışkanlarda sorunsuz çalışma olanağı sunar. 

Akışkanın cinsine göre doğru ürün seçimi yapılması çok  önemlidir.  TORK uzman satış ekibiyle müşterilerinin doğru ürünü seçmesine yardımcı oluyor.

GIDA, SU, ARITMA ve TEMİZLİK ÜRÜNLERİNDE SORUNSUZ ÇALIŞMA

Gıda uygulamaları için, hijyenik sertifikalı olan TECFLUID elektromanyetik debimetreler dişli, tri-clamp ve kaynak uçlu olmak üzere değişik standartlarda bağlantı imkanı sağlamaktadır.

HART ve Modbus protokolleri ile işletmelerdeki tüm PLC, SCADA ve diğer kontrol birimleri ile sorunsuz haberleşme ve kontrol imkanı sunar. 

Su “barajlar, belediyeler ve fabrikalar”, atık su “arıtma tesisleri”, gıda “süt, yoğurt, meyve suyu, şarap vb. gıda ürünleri”, temizlik “şampuan, deterjan, vb.” gibi bir çok sanayi kuruluşunun ihtiyaçlarına yüzde 0.5 ile yüzde 3.5 arası doğruluk sınıfı ile sorunsuz çalışma, yüksek performans, ekonomik fiyat ile işletmeler için vazgeçilmez bir yardımcıdır. 

35 yıldır proses otomasyonu alanında hizmet veren TORK, geniş ürün gamıyla her ihtiyaca tek yerden çözüm sunmasının yanında, Türkiye genelinde sahip olduğu geniş satış ağı ve bakım, onarım ekibiyle destek sağlayarak hizmetlerini satış sonrasında da sürdürüyor. 


TEKNİK ÖZELLİKLER

İletkenlik:          > 20 µS/cm
Liner:          Ebonit (sert kauçuk), PP, PVDF, PTFE
Elektrot:          EN 1.4404 (AISI316L), Hastelloy C22, Titanyum, Tantalyum, Zirkonyum
Bağlantı Ölçüleri: Wafer tip; DN3 … DN150 (EN1092-1 veya ANSI)
             Flanşlı tip; DN10 … DN1000 (EN1092-1 veya ANSI)
             Hijyenik tip; DN10 … DN100 (ISO 2852, SMS 1145, DIN 11851, Tri-Clamp)
Çıkış:          4-20 mA analog, Pulse, Hızlı Pulse (batching için), Röle (alarm ve boş boru uyarısı)
İletişim:         HART veya Modbus

https://www.smstork.com/