Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye'nin grup şirketlerinden SOCAR Petrol Ticaret ve STAR Rafineri, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB)'nin ihracat ödülünü kazandı.

İHRACATIN "ŞAMPİYONLAR LİGİ"NDE YERİNİ PEKİŞTİRDİ

İKMİB tarafından verilen 2021 İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde, STAR Rafineri ikinciliği elde ederken, SOCAR Petrol Ticaret ise birincilik koltuğuna oturdu.

MAYER ENERJİ'DEN ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN SU ARITMA SİSTEMLERİ MAYER ENERJİ'DEN ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN SU ARITMA SİSTEMLERİ

Mineral Yakıtlar kategorisinde ilk iki sırada yer alarak ödüle layık görülen firma, böylece ihracatın "Şampiyonlar Ligi"nde zirvedeki konumunu sağlamlaştırdı. 

ENTEGRE YAPISIYLA ÜRETİM VE SATIŞLAR KESİNTİSİZ SÜRDÜ

Her ne kadar küresel salgın ile beraber dünya genelinde şirketlerin iş yapış şekillerinde değişiklikler olsa da, SOCAR Türkiye'nin iştirakleri başarılı sonuçlar almayı sürdürdü. Petkim ve STAR Rafineri, entegre yapıları sayesinde üretim ve satışlarda hız kaybetmeden aralıksız faaliyetlerine devam etti.

Firma, dünyada zorlu geçen iki yılı aşkın sürede, direkt olarak dış satımın yanı sıra ihracatçı yerli sanayiciyi de destekleyerek Türk sanayisinin yanında olduğunu gösterdi.