İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından her yıl düzenlenen ihracat ödül töreninde bu yılda ödüller sahiplerine ulaştı. 2019 yılında başarı gösteren ihracatçılar, 17 farklı kategoride değerlendirilip, ihracat başarısı gösteren firmalara ödülleri takdim edildi.

TORK, İSİB Ödülleri’nin “En Çok Ülkeye İhracat Yapan Firma” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülü İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal SMS-TORK Satış ve Pazarlama Müdürü Ömer Kaya’ya takdim etti. 
SMS TORK, 1985 yılında TORK markası ile sektöründe hizmete vermeye başlamıştır. Ülkemizde ilk yerli solenoid vana, pnömatik aktüatör, pnömatik pistonlu vana, patlaç valf ve elektrikli aktüatör imalatçısıdır. Özellikle 2017 yılında VARNASAN markasını kendi bünyesine kattı ve vana imalatına başladı. Bugün ise hem TORK hem VARNASAN markasıyla akışkan kontrolünde gücünü artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
TORK, üretim faaliyetlerine Dilovası’nda yer alan 4 bin metrekarelik tesisinde gerçekleştiriyor. Ar-Ge ekibiyle birlikte de tasarım ve üretim faaliyetlerini sürdürürken müşterilerine yüzde 100 yerli ürünlerle sağlıyor. TORK markalı ürünler 87 ülkede tercih ediliyor.