Endüstriyel tesislerin daha verimli işletilmesi için kontrol sistemleri ve yazılım çözümleri sunan IDA Proses, deneyimli ve alanında uzman mühendis kadrosu ile fabrikalardaki karmaşık problemleri çözmek için hizmet sunuyor.

IDA Proses, bünyesinde bulunan TÜV sertifikalı fonksiyonel proses güvenliği mühendisleri ile birçok farklı sektöre Acil Durdurma Sistemleri (ESD), Dağıtılmış Kontrol Sistemleri (DCS), PLC, SCADA sistemlerinin yanı sıra yazılım ve siber güvenlik alanında yüksek standartlarda hizmetler sunuyor.

*Türkiye’deki Tek Sistem Entegratörü*

IDA Proses, Schneider Electric’in Proses Otomasyonu departmanının Türkiye’deki tek sistem entegratörü olarak hizmet verirken, Schneider Electric’in endüstri departmanında da Allianz Partneri olarak ürün temini ve anahtar teslim projeler yapıyor.

IDA Proses, Schneider Electric’in 2014 yılında satın alarak bünyesine kattığı Foxboro marka DCS ve Triconex ESD sistemleri, Foxboro marka Proses Saha Enstrümanları’nın Türkiye yetkili distribütörü olarak hizmet veriyor.

Aynı zamanda dizayn, planlama, optimizasyon, simülasyon, HMI/SCADA ve Endüstriyel veri yönetimi yazılım çözümleri bulunan AVEVA / Wonderware firmasının da yetkili sistem entegratörü olarak çözümler sunuyor.

https://www.idaas.com.tr/