Set Teknik, İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nde 22-24 Ekim’de gerçekleştirilen 4. Proses Zirvesi ve Sergisi’nde ziyaretçilerine hem proses bilgilerini test etme hem de ödül kazanma imkanı veriyor.

Firma, Zirve çerçevesinde H4 no.’lu standında proses tehlikeleri alanında sorular soracak ve proses tehlikeleri oyununu başarıyla tamamlayan kişilere çekilişle Honeywell marka portatif dedektör hediye edecek. 

Zirve süresince devam edecek oyunun sonucunda katılımcılar arasında son gün yapılacak olan çekilişle kazanan 1 kişiye portatif dedektör ödülü verilecek. 
 

SON GÜN PANELE KATILACAK

Ayrıca Zirve kapsamında Set Teknik Satış ve Teknik Hizmetler Direktörü Öznur Sun, 24 Ekim günü saat 14:45-16:15 arasında gerçekleştirilecek panele panelist olarak katılacak ve deneyimlerini aktaracak.

“Gıda, İlaç, Kimya, Boya, Kağıt, Cam, Demir Çelik, Çimento, Otomotiv Petrol ve Doğalgaz, Su-Atıksu Sektörlerinde Proses Kontrolü ve Bakım-2” başlıklı panelde, İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Haydar Şahin moderatörlük görevini üstlenecek.