Set Teknik, Proses Zirvesi ve Sergisi’nde proses tehlikeleri oyunu ile ziyaretçilerine Honeywell marka portatif dedektör kazanma imkanı verdi.

İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nde 22-24 Ekim’de düzenlenen 4. Proses Zirvesi’nin üçüncü ve son gününde firmanın H4 no.’lu standında yapılan çekiliş sonucunda yarışmayı kazanan BOTAŞ firmasından Petrol ve Doğalgaz Mühendisi Hamit Çetin oldu. 

Firma oyun ile ziyaretçilerine proses bilgilerini test etmenin yanı sıra ödül kazanma şansı verdi.

“TESİSLERİN GÜVENİLİRLİĞİNİ SAĞLIYORUZ”

Zirve kapsamında gerçekleştirilen panele katılan Set Teknik Satış ve Teknik Hizmetler Direktörü Öznur Sun, teknik emniyet, çevre teknolojileri ve yanma teknolojilerinde hizmet verdiklerini dile getirerek başarı örneklerini paylaştı. 

“Gıda, İlaç, Kimya, Boya, Kağıt, Cam, Demir Çelik, Çimento, Otomotiv Petrol ve Doğalgaz, Su-Atıksu Sektörlerinde Proses Kontrolü ve Bakım-2” başlıklı panelde konuşan Sun, tesislerin güvenilirliği ve gaz riski olan ortamlarda çalışan kişinin sağlığını koruma konusunda sabit ve portatif dedektörleri ile hizmet verdiklerini anlattı.

Sun, dedektörlerin yaşanılan kazaların minimuma indirilmesi, sistemlerin çalışabilirliğini ve güvenilirliğini ölçen sistemler olduğunu söyledi.