Proses otomasyonunda kullanılan ekipmanların yanı sıra iyi bir mühendislik hizmeti de kilit önem taşıyor.

Mühendislik bilgisi, deneyimi, uygulama hakimiyeti gibi özelliklere sahip uygulayıcı ekip, elindeki iyi ekipmanlarla birlikte işin sonunda ortaya iyi bir iş çıkaracaktır.

“TEKNOLOJİYİ, ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR”

Endüstriyel tesislerin verimini artırmak, daha iyi işletilmelerini sağlamak amacıyla çözümler sunan IDA Proses de, bünyesinde bulunan yetkin ve nitelikli mühendislik ekibi ve ekipmanlarının kalitesiyle teknolojiyi üretkenliğe dönüştürerek müşterilerine proses kontrol çözümleri sunuyor.

Proses kontrol teknolojileri odağında, tesislerdeki karmaşık problemleri çözme yeteneğine sahip, TÜV sertifikalı fonksiyonel proses güvenliği mühendisleri sayesinde Dağıtılmış Kontrol Sistemleri (DCS), Proses Saha Enstrümanları, Proses Güvenliği, PLC, SCADA Sistemleri ile yazılım ve siber güvenlik alanında yüksek standartlarda hizmetler veriyor.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN SERTİFİKALI SİSTEM ENTEGRATÖRÜ

Schneider Electric Proses Otomasyonu departmanının Türkiye’deki tek sistem entegratörü olarak hizmet sunan İDA, markanın endüstri departmanında da Allianz Partneri olarak ürün temini ve anahtar teslim projeler gerçekleştiriyor.

Schneider Electric tarafından 2014’te satın alınan Foxboro marka DCS ve Triconex ESD sistemleri, Foxboro marka Proses Saha Enstrümanları’nın Türkiye yetkili distribütörlüğünü üstlenmenin yanı sıra HMI/SCADA ve Endüstriyel veri yönetimi yazılım çözümleri bulunan AVEVA / Wonderware firmasının da yetkili sistem entegratörü olarak çözümler sunuyor. 

Siber güvenlik alanında ise, 2020’de Microsoft tarafından satın alınan, dünyanın en büyük ve en karmaşık IoT ağlarını koruyan CyberX’in Türkiye distribütörü olarak Türk endüstrisine siber güvenlik sağlıyor.

İDA Proses’in ürün ve hizmetleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak için lütfen tıklayınız: https://www.idaas.com.tr/