Krohne cihazlarının kutularının açılması, mekanik kurulumları, elektriksel bağlantılarının yapılması, devreye alma ve doğrulama işlemlerini kapsayan kısa açıklayıcı videolar için oluşturulmuş yeni özel video kanalı oluşturdu.

H250 M40 ve OPTISWIRL akısölçerler ile baslayan videolarda 8 ayrı dil seçeneği sunuluyor. “KROHNE Tutorials” ile KROHNE, endüstriyel proses ölçüm cihazlarına ilişkin
açıklayıcı videolar içeren yeni bir YouTube kanalı açıyor. H250 M40 ve OPTISWIRL akısölçerden
başlayarak, kullanıcı odaklı Kurulum-Devreye Alma-Doğrulama (KDD) videoları içeren kanala ‘krohne.link/krohnetutorials’dan ulaşılabiliyor.

KDD videoları, kullanıcının yeni bir cihazı satın aldıktan sonra gerçekleştirmesi gereken ilk adımları kısa bir video ile göstermek amacıyla KROHNE tarafından geliştirilmiştir. Cihaz türüne ve karakteristik özelliklerine bağlı olarak, her bir video kutunun açılması, mekanik kurulum, elektriksel bağlantılar, devreye alma ve doğrulama ile ilgili tipik prosedürleri kapsamaktadır.

Videoların başlangıç bölümleri; cihazların kutularından çıkarılmalarına ve akımölçerler ile birlikte sunulan tüm bilesen ve belgelere standart olarak genel bir bakış sunmaktadır. Mekanik montaj bölümü; bağlantı hizalama, giriş ve çıkış bölümlerini, bağlantı seçeneklerini, boru izolasyonunu ve kontrol vanalarının akısölçerler ile konumlandırılmalarını; elektriksel bağlantı bölümü ise güç besleme bağlantısı yada limit sviç bağlantısı gibi doğru kablolama ayrıntılarını göstermektedir. Devreye alma bölümünde dil seçimi yada analog çıkış ayarları gibi cihazın ilk ayarlarının yapılması, doğrulama bölümünde de, cihazın OPTICHECK ile doğrulanması yada cihazın beklendiği gibi çalışıp çalışmadığının nasıl kontrol edileceği gösterilmektedir. İlk KDD videoları H250 M40 değişken kesitli akımölçer ve OPTISWIRL 4200 vorteks Akısölçer için hazırlanmış olup, YouTube KROHNE Öğreticileri kanalında 8 ayrı dilde sunulmaktadır: İngilizce, Çince, Çekçe, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca ve Türkçe.