Sektöründeki 40 yıllık tecrübeyle hizmet veren küresel vana üreticisi VARNASAN, geniş ürün seçeneğinin yanında prosese uygun butik vana üretimi de yaparak firmalara özel çözümler üretiyor.

BAKIM – ONARIM SERVİSİ

Satış sonrası hizmet en az ürün kalitesi kadar önemli bir konu. Yaşanan arızalara müdahale ve ihtiyaç duyulan yedek parçanın temininde haftalarca beklemek zorunda kalmak işletmeler için büyük bir sorun haline geliyor. Üretim hatlarında aksamalara neden olan bu sorunlara anında çözüm sunan VARNASAN yerli üretici olmasının avantajıyla müşterilerinin ihtiyacı olan ürünleri bekletmeden sunuyor ve ihtiyaca yönelik seri özel üretim de gerçekleştirebiliyor.

7/24 hizmet veren VARNASAN Bakım Servisi’nin tecrübeli ve uzman kadrosu işletmede bulunan herhangi bir markaya ait her türlü vana ve aktüatörün bakım ve onarımı için gerekli teknik desteği veriyor.

Türkiye’nin her yerindeki üreticiler, kontrol vanalarının performansını artırıp, daha uzun süre kullanmak için servis bakım hizmetinden yararlanabilir.

Servis departmanına [email protected] e-mail adresinden ve 0216 499 32 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 

SMS-TORK grup firmaları bünyesine geçen VARNASAN, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine hızlı ve ekonomik üretimiyle çözüm sunuyor.

http://www.varnasan.com/