Kritik veri iletiminin önemli olduğu sektörlerde, iletişim sisteminde yaşanan kopmalar büyük sorunlara yol açabiliyor. Özellikle deprem ve toplumsal olaylardan kaynaklı elektrik kesintilerinde iletişimin kopması doğalgaz ve benzeri öneme sahip sistemler için oldukça tehlikeli sonuçlara neden olabilir. Veri iletişiminin başka hiçbir sisteme bağımlı olmaması veri iletişiminin kesintisizliğini sağladığı için çok önemli. 

GÜVENLİĞİN ÖNCELİKLİ OLDUĞU ALANLAR ÖNEMLİ

Enerji sektöründen doğalgaz ve su dağıtım hatlarına kadar geniş bir alanda kullanılabilen radyo haberleşme sistemi diğer adıyla RF Data modem teknolojisi sadece size ait bir network tasarımı olarak projelendirilip kurulumu yapılarak dış etkenlerden etkilenmeden her şartta çalışmaya devam ediyor. 

Operatörlerde yaşanacak kesintiler veya bant genişliğindeki değişikliklerden bağımsız bir şekilde çalışmasını sürdüren sisteme, olası bir arıza durumunda kolayca müdahale edilebiliyor, sistem fiziksel zarar gördüğündeyse değiştirilmesi ya da yenilenmesi kısa süre içerisinde gerçekleştiriliyor.

Türkiye distribütörlüğünü BİLKO’ nun üstlendiği, gerçekleştirdiği sayısız projelerle radyo haberleşme sistem hizmetleri veren SATEL, yüksek kalitede ürünleri ve anahtar teslim mühendislik hizmetleriyle veri iletişim çözümleri sunuyor. Kurulum sonrası sistemin doğru çalışması için ilgili teknik personele Network Management System eğitimlerini veren SATEL, ayrıca bakım servisiyle de satış sonrası destek hizmetleri veriyor.

http://www.bilko-automation.com/tr-TR/urunler/nedem_rf_data_modemler/2/673/0/0