“Varlık Bütünlüğü ve Güvenilirlik Eğitim Serisi” eğitim programıyla proses endüstrisini bir araya getirmeye hazırlanan ProSCon’un uzun vadeli hedefi “Varlık Bütünlüğü ve Güvenilirlik” kapsamında İstanbul’u cazibe merkezi haline getirmek. Eğitimler; 17 – 18 Ekim, 21 – 22 Kasım ve 15 – 16 Aralık tarihlerinde “Gaz and Oil Reliability Engineering” kitabının yazarı Dr. Eduardo Calixto tarafından gerçekleşecek.

Proses endüstrisine yönelik hazırladığı eğitimlerle dikkat çeken ProSCon, “Varlık Bütünlüğü ve Güvenilirlik Eğitim Serisi” başlığı ile üç farklı eğitim düzenlemeye hazırlanıyor. Eğitimler sektörün önemli eğitmen isimleriyle gerçekleşecek ve 17 – 18 Ekim, 21 – 22 Kasım ve 15 – 16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. İki gün sürecek olan organizasyon kapsamında bilgi paylaşımında bulunmak isteyen son kullanıcılar etkinlikte yer alacak. Organizasyonun basın sponsorluğunu ise ST Endüstri Medya Grubu ve ST Proses Otomasyonu Dergisi üstlenecek.

ÜÇ FARKLI EĞİTİM PROGRAMI 

ProSCon’un Varlık Bütünlüğü ve Güvenirlilik Eğitim Serisi ismini verdiği eğitim programı ile üç farklı konuya odaklanılacak. RAM Analizi Eğitimi, Varlık Yönetimi Eğitimi ve FMEA ve RCM Eğitimi olarak belirlenen bu üç konu ise uzman eğitmen Dr. Eduardo Calixto tarafından anlatılacak. Eğitim dili İngilizce olacak ve tüm katılımcılara “Gaz and Oil Reliability Engineering” kitabı ücretsiz olarak verilecek. Eğitimlerin tamamı Uluslararası SMRP onaylı olacak. 

•    Ekim Ayı Eğitim Programı (17 – 18 Ekim 2019) 

ProSCon’un 17 – 18 Ekim tarihinde düzenleyeceği Proses Endüstrisi için RAM Analizi Eğitimi kapsamında 2 gün içerisinde 15 modül yer alacak. 

•    Kasım Ayı Eğitim Programı (21 – 22 Kasım 2019) 

Dr. Eduardo Calixto, ProSCon’un düzelenlediği ikinci eğitim programı için Türkiye’ye 21 – 22 Kasım tarihinde gelecek. Proses Endüstrisi için Varlık Yönetimi Eğitimi konusunda katılımcıları bilgilendirecek olan Calixto, iki gün içerisinde 17 modül sunacak.  

•    Aralık Ayı Eğitim Programı (15 – 16 Aralık 2019) 

ProSCon, 2019 yılının son eğitim programında “Proses Endüstrisi için FMEA ve RCM Eğitimi” konusunu ele alacak. 2 günde 9 modülün yer aldığı eğitim programında uygulama örneklerine de ağırlık verilecek. 

EĞİTMEN DR. EDUARDO CALİXTO KİMDİR? 

Petrol ve Gaz, Demiryolu, Havacılık ve Madencilik sektörlerinde 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Güvenirlilik ve Güvenlik Uzmanı Dr. Eduardo Calixto aynı zamanda en çok satan teknik kitaplar listesinde bulunan “Gas and Oil Reliability Engineering: Modeling and Analysis” kitabının yazarıdır. 

ProSCon, Varlık Bütünlüğü ve Güvenilirlik Eğitim Serisi, 17 – 18 Ekim, 21 – 22 Kasım ve 15 – 16 Aralık tarihlerinde Crowne Plaza İstanbul Asia Otel’de düzenlenecek.