Okyanus Teknoloji gerçek zamanlı konum belirleme sistemi Wipelot ile arama, üretim ve saha çalışmalarının söz konusu olduğu ham petrol ve doğal gaz sektöründe işletmelerin ihtiyaçlarına odaklanarak; personelleri, araçları, iş makinalarını, ekipmanları, yarı mamul ürünlerini ve riskli çalışma ortamlarının sıcaklık, nem, gaz, ışık gibi değerlerini anlık olarak takip ediyor. 

Okyanus Teknoloji, gerçek zamanlı konum belirleme sistemi Wipelot ile işletmelere yenilikçi çözümler sunuyor. Wipelot, arama, üretim ve saha çalışmalarında ham petrol ve doğal gaz sektörünün tüm işletmelerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Personelleri, araçları, iş makinelerini, ekipmanları, yarı mamul ürünlerini ve riskli çalışma ortamlarının sıcaklık, nem, gaz, ışık gibi değerlerini anlık olarak takip ediyor. Wipelot ayrıca personel yaka kartı ürünüyle güvenli ve verimli çalışma ortamı sağlıyor. Kaza anlarında birimlere hızlı bir şekilde uyarı sinyali gönderiyor. 
Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu konumundaki firmaların günümüzde artan dijitalleşme ihtiyacına bağlı olarak gelişen iş süreçlerini de değerlendiriyor. Verimlilik, iş güvenliği, hız artışı gibi konularda gerçek zamanlı konum belirliyor. Okyanus Teknoloji başta otomotiv olmak üzere metal, enerji, beyaz eşya, sağlık, gıda gibi sanayinin ana kollarına odaklanıyor. Ayrıca madencilik, inşaat, savunma sanayi gibi sektörlere de yüksek katma değer sağlıyor. Ham petrol ve doğal gaz sektörü için de sunmuş olduğu teknolojilerle iş süreçlerine yüksek verim ve güvenlik getiren Wipelot, maliyetleri minimuma indirirken üretim hacmini, hızını ve verimliliğini maksimuma çıkarıyor. Wipelot, gerçek zamanlı konum belirleme sistemi ve personel yaka kartı ürünü ile özellikle risli çalışma koşullarında çalışan personelin sürekli izlenmesine imkan sunuyor. Bu sayede birçok olumsuz durumun önüne geçiliyor. Kaza durumunda işçinin bulunduğu bölgeyi merkeze bildirerek işçiye müdahale süresinin kısalmasını ve çalışma ortamını tekrar güvenli hale getirmeyi sağlayan Wipelot, ham petrol ve doğal gaz sektörü için kritik öneme sahip olan iş ortamının nem, sıcaklık, gaz gibi değerlerinin artması veya azalması durumunda olayı anlık olarak bildiriyor. 

PERSONEL YAKA KARTI ACİL DURUM BUTONU İLE ÖNE ÇIKIYOR 

Wipelot, personel yaka kartı ürününün sahip olduğu acil durum butonu ile öne çıkıyor. Çalışanın konum ve acil durum bilgilerini toplayarak merkeze gönderen personel yaka kartı ürünü, üzerinde bulunan yardım çağrı butonuyla acil durum bilgisini, hareketsizlik algılama donanımı ile de hareketsizlik, düşme ve konum bilgilerini yine anlık olarak raporluyor.