WGAA-WGBB, Pitot tüp akış ölçer, Bass Instruments'ın akış grubunda bu yıl kullanıcının hizmetine sunduğu, basınçlı hava uygulamaları için ıslak gaz grubuna özel olarak yazılımı ile birlikte tasarladığı özel seri debimetre grubudur. Nemli ve kirli gazlar için ideal olan özel seri debimetre, fark basınç prensibine dayalı ölçüm yeteneği ile en son teknoloji temeline dayanarak tasarlanmıştır.

Akış hattına daldırma teknolojisi ile kolay montaj imkânı sağladığı için bağlantı probu ve kompakt tasarımlı sensör, DN 25-DN 600 arasındaki borularda rahatlıkla kullanılabilir. Bazı yüksek basınçlı uygulamalarda, boru daha ince olduğu için, sıvıyı durdurmadan takılabilir veya çıkarılabilir, bu sayede saha mühendisleri sayacı boruya kolayca monte edebilmektedirler.  Ayrıca akış hattının prosesine veya müşteri talebine göre flanşlı bağlantı seçeneğini de müşterilerine sunuyor.

HANGİ AMAÇLARLA NERELERDE KULLANILIYOR?

Çalışma prensibinden dolayı basınçlı havadaki su içeriklerinden daha az etkilenir. Birçok değişkeni ölçme yeteneğine sahip özel seri debimetre ile debiyi, sıcaklığı, basıncı ve FAD ölçümünü gerçekleştirebilirsiniz.
Islak gaz grubu özel seri debimetre; ilaç endüstrisi, kimyasal prosesler, makina endüstrisi, metal endüstrileri, petrokimya ve diğer sanayi dallarında kullanıma uygundur.

BAŞLICA ÖZELLİKLERİ 

Bass Instruments Pitot tüp özel seri ıslak gaz grubu debimetre (WGAA-WGBB) başlıca özellikleri;

ADÖKSAN YENİ FABRİKA AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ ADÖKSAN YENİ FABRİKA AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

•    Çift yönlü akış ölçüm imkânı, 
•    Seçilebilir akışkan (Hava, Nitrojen, O2 vb.), 
•    Kimyasal akışkanlara karşı dayanıklı,
•    Kolay montaj ve kurulum, 
•    Yüksek doğruluk ve geniş ölçüm aralığı,
•    Üzerinde yer alan LCD gösterge ile anlık ve toplam debi miktarını görebilirsiniz.