Tüm cihazlar müşterilerin ihtiyaçlarına göre özel üretilmelerine rağmen VEGA sensörlerin üretimi birkaç gün içerisinde tamamlanır. Kullanıcılar basit ve kolay şekilde Bluetooth ve akıllı telefon veya tabletler üzerinden devreye alım yapabiliyor.  

ATIK SU İŞLETMECİLİĞİ

Dünyanın her yerinde bulunan arıtma tesislerinde VEGA ölçüm tekniği güvenle kullanılmaktadır. Bu tesisler farklı proses kademelerinin otomatik kontrolü için yüksek sistem kullanılabilirliği sağlanabilmesine ve dolayısıyla bakım gerektirmeyen bir işletmeye ve ölçüm verilerinin kesinliğine önem verirler.
Uygulama örnekleri olarak bazı temel sistemler şunlardır;
•    Kanalizasyon şebekelerinde seviye ölçümü ve  taşma önlemek için sınır seviye kontrolü
•    Yağmur suyu toplama şebekelerinde seviye tespiti ve kontrolü
•    Çamurlu su seviye ölçümü
•    Kum yıkama noktalarında seviye ölçümü ve sınır seviye kontrolü
•    Pompa sistemlerinde pompaların seviyeye göre açılıp kapanmasının sağlaması
•    Giriş ve çıkış kanallarında seviye ölçümü ve sınır seviye kontrolü
•    Açık kanallarda akış ölçümü 

İÇME SUYU ENDÜSTRİSİ

VEGA, içme suyu endüstrisinde kullanılan ölçüm cihazları için tecrübeli bir üretici. VEGA sensörleri, depolama tanklarının, boru hatlarının, filtrelerin ve barajların içindeki su seviyesini ve basıncını hem yüksek hassasiyette hem de güvenilir bir şekilde ölçer. Sensörlerin bağlantısını kolayca yapabilir ve hızla devreye alınabiliyor.

İçme suyu hatları için uygulama örnekleri şu şekildedir;
•    İçme suyu borularında suyu gerekli noktalara taşımak için pompalama istasyonları gerekli basıncı sağlar. Basınç transmitterleri ile  bu basıncı sürekli denetim altında tutabilir, seviye şalterleri ile bu pompaların kuru çalışması önlenmiş olunur.
•    İçme suyu stoğunu güvenilir bir şekilde yönetebilmek için baraja giren suyun ve baraj seviyesinin bilinmesi gerekir. Seviyeyi, hidrostatik seviye ölçümğ ile sürekli bir şekilde denetleyebilirsiniz. Bu denetleme için gerekli veriyi değerlendirme cihazları ile erişimin daha rahat sağlanacağı yerlere taşıyabilirsiniz.
•    Derin kuyular ile sualtı pompaları ile yer altı suları yüzeye çıkartılır. Burada çekilen suyun kontrolü ve kuyuda var olan suyun seviyesinin öğrenilmesi için hidrostatik seviye ölçümü sistemleri daha güvenli tutacaktır.
•    Aynı işlemi su şebekelerinde denge kabı olarak kullanılan su kulelerinde de uygulamak mümkündür. Su seviyesi ve şebeke basıncını basınç ölçüm enstrümanları ile denetlemek mümkün.

VEGA HER ZAMAN YANINIZDA

Danışmanlık, Teknik destek, Saha servisi... Hepsi mümkün... VEGA’nın uzman ekibi nerede olursanız olun yanınıza gelir, kurulumunu yapar ve danışmanlık hizmetini verir. Müşterilerinin her zaman yanındadır. VEGA teknik servisi zamandan ve maliyetten tasarruf etmenize yardımcı oluyor.