Bugün içinde yaşadığımız dünyada nesneler artık birbirine bağlı. IoT ve M2M iletişimi, çalışma, insan ve teknoloji ile etkileşim şeklimizi değiştirdi. Endüstriyel otomasyon sistemleri için ürün geliştiren Roltek, bu alandaki paydaşlarından ilham alıyor ve güvenli, güvenilir, kullanımı kolay ağ ürünleri üreterek bu devrimin bir parçası haline gelmiş durumda. Tamamen yerli olarak üretilen RLTK7130 4G/LTE Router Roltek’in kablosuz ağ ürünlerinden yalnızca biri.  

GÜVENLİ İNTERNET BAĞLANTISI 

Roltek, Endüstriyel 4G/LTE Router ürünüyle endüstriyel uygulamalar için hem güvenli hem de istikrarlı internet bağlantısı sağlıyor. RLTK7130 4G/LTE Router, endüstriyel IoT uygulamaları için özel olarak tasarlanan bir cihaz olma özelliği taşıyor.  Kompakt, sağlam ve güçlü olması da kullanıcısına avantaj sağlıyor. RLTK 7130, Hotspot işlevselliğine sahip 2x Ethernet (LAN/WAN) ve WiFi ile donatılmıştır. OpenVPN, IPsec, Güvenlik Duvarı, Hotspot ve uzaktan bağlantı desteği gibi özellikleri ile endüstriyel uygulamalar için güvenli ve istikrarlı internet bağlantısı sağlar. Ürünün öne çıkan özellikleri arasında; kablosuz erişim noktası, 2x Ethernet portu, otomatik yeniden bağlanma, yüksek hızlı bağlantı, kolay kurulum ve uzaktan yönetim sistemi yer alıyor. 

UZAKTAN BAĞLANTI DESTEĞİ SAĞLIYOR 

4G/LTE Router ile uygulama alanınıza göre ister cihazlarınız arasında ister işyeriniz ve eviniz arasında güvenli VPN bağlantı oluşturma imkanı sunuyor. WAN Failover özelliği sayesinde ethernet bağlantısının kesilmesi durumunda otomatik olarak hücresel veri ile kesintisiz bağlantıya devam edebiliyor ya da ethernet bağlantısının mümkün olmadığı uzak noktalarda 4G üzerinden güvenli bağlantı sağlayabiliyor. 

BİRÇOK FARKLI SEKTÖRDE KULLANILIYOR

RLTK7130 4G/LTE Router sağladığı özellikler ile birçok farklı sektörde kullanılıyor. Endüstriyel alanlarda tercih edilmesinin en önemli sebebi ise stabil ve güvenli olması. Enerji alanında petrol ve gaz boru hatlarının, rüzgar türbinlerinin, şebeke ve trafo merkezlerinin uzaktan kontrol ve takibi için kullanılan  RLTK7130 4G/LTE Router, fabrikalarda veri toplama, makineler arası haberleşme için, akıllı şehir uygulamalarında ise hava kalitesi ölçüm istasyonlarında, sokak aydınlatma kontrolünde vb. uygulamalarda kullanılıyor.  RLTK7130 4G/LTE Router sektör farketmeksizin ihtiyacınız doğrultusunda internet ve ağ bağlantısı sağlıyor.  

GENEL ÖZELLİKLERİ

·    İşletim Sistemi: RoltekOS (OpenWrt tabanlı Linux OS)
·    Çoklu PDN: Birden çok ağ erişimi ve servisi için farklı PDN’ler kullanma imkânı
·    Ağ Protokolleri: TCP, UDP, IPv4, IPv6, ICMP, NTP, DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, SSL v3, TLS, ARP, PPPoE, UPNP, SSH, Telnet, SNMP
·    Ağ Özellikleri: NAT, Static/Dynamic routing, Firewall, OpenVPN, IPsec
·    Benzersiz Ağ Özellikleri: VLAN, Yük Dengeleme, Mobil Kota Kontrolü, WEB Filtresi, Yedek Ağ Bağlantısı, Otomatik Yeniden Bağlanma
·    Bağlantı İzleme: Ping Reboot, Periodic Reboot, Wget Reboot, LCP and ICMP for link inspection
·    Kimlik Doğrulama: Pre-shared key, digital certificates, X.509 certificates
·    Ayar Saklama: Mevcut ayarları kaybetmeden FW güncelleme
·    İzleme ve Yönetim: Dahili WEB UI, SSH | Opsiyonel SMS, SNMP, JSON-RPC, FOTA, Roltek MS, MODBUS, MQTT