Lonca A.Ş, sektöre sunduğu ELG manyetik by-pass seviye göstergeleri ile kullanıcılarına avantaj sunuyor. Seviye göstergesi, tank, kazan ve depoların dış ya da üst yüzeylerine monte edilerek kullanılıyor. Bu sayede seviyeyi kolaylıkla ve yüksek doğrulukla görme imkanı veriyor. Diğer mekanik yöntemli ölçüm sistemlerine göre çok daha ekonomik bir politika ile pazarda yer alıyor. 

Lonca A.Ş. ELG manyetik by-pass seviye göstergeleri, kullanıcılarına hem montaj hem de bakım faaliyetleri konusunda kolaylık sağlıyor. Ayrıca farklı montaj şekilleri sunuyor. Gövdeye kolayca monte edilebilen sensörlerle yapılacak switch ve transmitter ekleri ile kontak çıkışı ve / veya analog çıkış alma olanağı sağlar. Yüksek basınçlı ortamlar ve buhar gibi sıcak ve zorlu şartlarda kullanıma son derece elverişlidir.


ÇALIŞMA PRENSİBİ:

Birleşik kaplar prensibi gereği, tank ve seviye göstergesinin ana gövdesi içindeki sıvı seviyeleri aynıdır. Şamandıra gövde içinde bulunan ve sıvıların kaldırma kuvvet dikkate alınarak dizayn ediliyor. Ana gövdenin dış yüzeyine monte edilmiş olan flapları etkiliyor ve dönmesini sağlıyor. Flapların farklı renklerde olan iki yüzü sayesinde sıvı seviyesi dışarıdan kolayca izlenebiliyor. Her gösterge, imalat sonrasında basınç, sızdırmazlık ve son kontrol testlerinden geçirildikten sonra müşteriye teslim edilir.


   AVANTAJLARI:                                                     

•    Görsel izleme ve kontrol için
•    Analog sinyal ve kontak çıkışı
•    Farklı bağlantı seçenekleri
•    Akışkana uygun malzeme seçenekleri
•    Lokal dijital gösterge