Endüstriyel enstrümantasyon konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden olan KROHNE’nin, “Su ve Atık Su” endüstrisine yönelik planlı kurumsal eğitim çalışmaları sürüyor.

TERMAL VERİMİ ARTIRMANIN YOLU DROPWISE TEKNOLOJİ TERMAL VERİMİ ARTIRMANIN YOLU DROPWISE TEKNOLOJİ

Bu kapsamda son olarak; sorumluluk sahasında son teknolojiyi en üst düzey ve verimlilikte kullanmakta olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan teknik personele yönelik “Su ve Atık Su Endüstrisinde Saha Ölçüm Enstrümantasyonu” konulu bir eğitim çalışması daha düzenlendi.

ÖLÇÜM ENSTRÜMANTASYONUNA YÖNELİK DETAYLAR ELE ALINDI

KROHNE Academy etkinlikleri kapsamında, alanlarında uzman mühendisleriyle KROHNE Türkiye tarafından 20 Aralık 2021 tarihinde tam gün olarak gerçekleştirilen eğitim çalışmasında; saha ölçüm enstrümantasyonuna yönelik temel teknikler, uygulama örnekleri, mekanik montaj, kablolama, ekipman devreye alma aşamaları ve işletme süreçlerine yönelik pek çok teknik ayrıntı üzerine çalışıldı.

İŞLETMELERİN VERİMLİLİKLERİNİN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR

Her geçen gün hızla gelişen teknolojinin, su ve atık su endüstrisindeki güncel uygulamaları kapsamında KROHNE ve BASKİ bünyesindeki mühendis, tekniker ve uygulama personelleri arasında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen geniş katılımlı eğitim çalışmaları ile her geçen gün gelişmekte olan ölçüm teknolojilerinin daha etkin kullanımı ve bu sayede işletme verimliliklerinin artırılması hedefleniyor.