ENELSAN: ENSTRÜMANLARINIZIN DOĞRU ÖLÇTÜĞÜNDEN EMİN MİSİNİZ? ENELSAN: ENSTRÜMANLARINIZIN DOĞRU ÖLÇTÜĞÜNDEN EMİN MİSİNİZ?

Endüstriyel saha ölçüm enstrümantasyonu konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden olan KROHNE, endüstri dünyasına yönelik pek çok fuar ve sergi organizasyonun oldukça kötü etkilendiği küresel Covid-19 salgını döneminde yaşanan boşluk ve ilgili çevrelerde oluşan gereksinimleri karşılamak üzere yeni bir dijital etkinlik düzenlediğini duyurdu.

UZMANLARLA BİR ARAYA GETİRİYOR

21 Şubat’ta başlayan “KROHNE Insights 1to1”; endüstriyel enstrümantasyon alanındaki son gelişme ve inovasyonlara ilişkin konunun uzmanlarıyla son kullanıcıları online olarak bir araya getirmeyi hedefliyor.

FİZİKSELİ FUARI DİJİTALE TAŞIDI

Bu kapsamda, Almanya’nın Duisburg kentindeki şirket merkezinde hazırlanan ve son teknolojik gelişmelerin sergilendiği fuar alanından, KROHNE müşterileriyle online olarak birebir bağlantılarla toplantılar ve sergi gezileri gerçekleştiriliyor. Tümüyle ücretsiz olarak düzenlenen dijital etkinlikte katılımcılar, etkinliğin web adresi üzerinden kayıt yaptırdıktan sonra kendilerinin belirleyeceği tarih ve saatte düzenlenen canlı bağlantılarla tıpkı gerçek bir fuardaymış gibi uygulama stantlarını gezebiliyor, özgürce seçebilecekleri konuların uzmanlarıyla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirebiliyorlar.

TÜRKÇE'DE DAHİL 7 DİLDE EŞ ZAMANLI OLARAK DÜZENLENİYOR

Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Çekçe ve Flemenkçe olmak üzere yedi dilde eş zamanlı olarak düzenlenmekte olan etkinlikte Türk katılımcılar da etkinliğin tüm aşamalarında Türkçe inceleme ve görüşmeler gerçekleştirebiliyorlar. Katılımcılar, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantılarda isterlerse özel konulardaki uzmanlarla görüşebiliyor, isterlerse de KROHNE Türkiye organizasyonundan yetkililerle birlikte fuar alanını gezebiliyorlar.

11 MART'A KADAR DEVAM EDECEK

Etkinlik 11 Mart 2022 tarihine kadar sürecek olup, etkinliğe katılmak isteyenler web adresinden ücretsiz kayıt olarak randevularını alabiliyorlar.