İşletmenizde uzun yıllardır kullanılmakta olan elektromanyetik akışölçerler artık üretilmiyor ve yedek parça tedariği sağlanamıyor olabilir. Böyle bir durumda elektronik ünitenin arızalanması, akışölçerin tümüyle değiştirilmesi anlamına gelecek ve yeni bir akışölçer bedeline ek olarak prosesin önemli sürelerde durdurulması sorununu da ortaya çıkaracaktır. Bu istenmeyen zorunlu duruş sürelerinin işletmeye ayrıca bir maliyetinin de olacağı açıktır. 

Akışölçerinizin IFC 300 sinyal konvertörle yenilenmesi, yalnızca prosesinizin durdurulmasını engellemek ve maddi kayıpları önlemekle kalmaz; ayrıca geliştirilen en yeni iletişim protokollerini de sunmasıyla işletmenizi geleceğe uygun hale getirmenizi sağlar.  

IFC 300 SİNYAL KONVERTÖRLER;

- Hemen her elektromanyetik akışölçer için uygundur.
- Yeni bir akışölçer alımı ve kurulum maliyetlerinden tasarruf sağlar. 
- Eski akış tüpünüzü sahadan sökmeden, yenileme ve yükseltme olanağı sağlar. 
- Ek iletişim seçeneklerinin yanı sıra iletkenlik ve sıcaklık ölçümü olanakları da sunar. 

Ürün kararlarınızı verirken maliyet ve performans her zaman dengeli olmalıdır. IFC 300 ile değil! Çünkü onunla, daha düşük maliyetler için daha fazla performans elde edersiniz. Pahalı yeni bir akış sensörü satın almaya gerek yoktur ve süreç, zaman alan kesintiler olmadan çalışmaya devam edebilir.

VALTEK'TEN TOZ PATLAMASINA KARŞI ALINABİLECEK ÖNLEMLER VALTEK'TEN TOZ PATLAMASINA KARŞI ALINABİLECEK ÖNLEMLER

Rakipsiz ölçüm performansı, kapsamlı teşhis paketi ve sayısız iletişim seçeneği ile yüksek seviyede proses güvenilirliği sağlar.