KROHNE Academy, proses ve otomasyon kontrol etkinlikleri kapsamında tüm dünyada düzenli olarak seminer organize ediyor. Türkiye’de ise bu yıl alanında lider olan SAMSON ve Phoenix Contact firmalarının katkılarıyla gerçekleşiyor. KROHNE Academy seminerinin en önemli özelliği ürün tanıtım semineri olmaması ve endüstri uzmanları ile fabrikalardaki kullanıcıları, çeşitli teknolojileri, endüstriyel standart ve prosedürleri konuşmak için bir araya gelmesidir. Seminer programlarına ek olarak sunum araların ürün ve otomasyon çözümleri paylaşılıyor. Sunum aralarında da geniş proses ve otomasyon deneyimine sahip uzmanlarla görüşme imkanı yakalanıyor. 

KATILIMCILARA ÖZEL SEMİNER PROGRAMI 

KROHNE Academy etkinliği kapsamında üç ayrı sunum gerçekleştiriliyor. Ziyaretçiler ise katılmak istedikleri ve kendilerine yararlı olacağına inandığı sunumları seminer programından seçerek katılım gerçekleştirilebiliyor. Her seminer salonlarında gerçekleştirilecek olan sunumlar ise basılı olarak katılımcılara sunuluyor.  

KROHNE Academy’nin diğer iki programı 16 Nisan Salı günü İzmir Kaya Thermal Hotel’de ve 18 Nisan Perşembe İstanbul’da düzenlenecek.