KROHNE, 100. yılını "THE SPIRIT OF CREATIVITY (YARATICILIK RUHU)" ana mesajı altında kutluyor.

"KROHNE Insights" adlı dijital fuarın 7 Haziran 2021 tarihinde başlamasıyla birlikte yıl dönümü kutlamaları da başlıyor.

ÖLÇÜM TEKNOLOJİSİNİN ÖTESİNE GEÇİYOR

Grubun 28 Nisan 2021 tarihinde düzenlediği basın toplantısında; Danışma Kurulu Başkanı ve şirket sahibi ailenin sözcüsü Michael Rademacher-Dubbick ve KROHNE Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve sözcüsü Dr. Attila Michael Bilgiç; 1921 yılındaki kuruluştan bu yana şirketin başarı öyküsüne eşlik eden temel değerleri ve gelecekte de bu değerlere nasıl sadık kalınacağını açıkladılar. 

Yıl dönümü, "THE SPIRIT OF CREATIVITY (YARATICILIK RUHU)" ana mesajı ile şirketin ölçüm teknolojisinin ötesine geçen yönlerini vurgulamaktadır: Toplantıda "KROHNE çok katmanlı bir değerler kombinasyonudur.

"YARATICI FİKİRLER GEREKTİRİYOR"

"Hedefimiz; ürünlerimiz, çözümlerimiz ve hizmetlerimizle katma değer sunmaktır. Bunu ancak çeşitli endüstrilerdeki müşterilerimizin isteklerini ve uygulamalarını bilerek ve hatta tahmin ederek başarabiliriz." şeklinde açıklamada bulunan Dr. Attila Michael Bilgiç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunları karşılamak, teknik inovasyon ve organizasyonel gelişimi eşit derecede yönlendiren ve KROHNE’nin öncü başarılar elde etmesini sağlayan yaratıcı fikirler gerektirir.”

"YARATICILIK VE İNOVATİFLİKLE GEÇTİĞİNİN BİR GÖSTERGESİ"

"Bunun temeli, aile odaklı ve kadirşinas kurumsal kültürümüz ve KROHNE’nin sanatla olan özel bağıdır" şeklinde eklemede bulunan Michael Rademacher-Dubbick; "THE SPIRIT OF CREATIVITY (YARATICILIK RUHU)" ana mesajının alışılmadık fikirlere açık bir yaklaşım anlamına geldiğini ve KROHNE’nin 100 yılının tümüyle yaratıcılık ve şirketin inovatif gücüyle geçtiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti. 

DİJİTAL FUAR 12 AYRI DİLDE ERİŞİLEBİLİR OLACAK 

Yıl dönümü; "KROHNE Insights"ın başlangıcı ile birlikte başlayacaktır:

Dijital fuar, video mesajlarının yanı sıra farklı endüstrilere yönelik canlı sunumlar içeren sergi odaları ile endüstriyel konulardaki son gelişmelere genel bir bakış sunmaktadır.

Aynı zamanda ziyaretçiler firmanın 100 yılı salonunda şirketin ruhu ve yıl dönümüne ilişkin daha fazla bilgi edinme fırsatı bulacaklardır.  

"KROHNE Insights"; 7 Haziran 2021 tarihinden başlayarak dünya çapında ve 12 ayrı dilde insights.krohne web adresi üzerinden erişilebilir olacaktır.

"KROHNE Insights"ın açılışına parallel olarak; şirketin müşterileri, partnerleri ve çalışanlarının da dahil olacağı birçok etkinliğin gerçekleşeceği ve yıl dönümüyle ilgili tüm bilgileri bir araya getiren KROHNE 100. yıl web sitesi, krohne.com/100years adresi üzerinden yayına girecektir.