İstanbul Teknik Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi’nde ‘Kariyer Ofisi’ adı altında çalışmalarına başlayan İTÜ Kariyer Merkezi (İKM), 2013 yılından bu yana yapılanmasını tamamen mezun ve halihazırdaki öğrencilerine yönelik bir hale getirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin ve mezunlarının iş bulma sürecini kolaylaştırmak, sektörler ile onları buluşturmak amacıyla her yıl Kariyer Zirvesi düzenlemeye bu motto ile başlayan İKM, 2019 yılı zirvesinde Akkim’i de ağırladı.

İTÜ’nün merkezi dersliği başta olmak üzere tüm fakültelerinde 18 – 21 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşen zirveye katılım gösteren Akkim Kimya, ziyaretçilerinin hepsine sürpriz hediyeler dağıtıp birlikte fotoğraf çekme imkanı da sundu.

Klor-alkali ve türevleri başta olmak üzere, metilaminler, peroksitler, persülfatlar, tekstil yardımcı maddeleri, bisülfitler, su ve kağıt arıtma kimyasalları ile beton katkı maddelerinin hemen hepsini kapsayan geniş ürün gamı ile altı anakarada müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunan Akkim Kimya, Ayazağa Süleyman Demirel Kültür Merkezi Konferans Salonu’ndaki stantlarında büyük ilgi gördü.