Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman bir marka olan Schneider Electric, Innovation Talks Anatolia etkinlikleri sayesinde güncel enerji ve otomasyon gündemini Anadolu’daki katılımcılarla buluşturdu. Markanın bölgedeki iş ortakları ile birlikte düzenlediği etkinlikte katılımcılar, yeni teknolojilere, en yeni iş trendlerine ve inovasyonun sanayiyi nasıl dönüştürdüğüne tanıklık ettiler. 

Schneider Electric’in düzenlediği, Innovation Talks Anatolia etkinlikleri ile Kasım ve Aralık aylarında Gaziantep, Mersin, Malatya ve Elazığ’da sektör mensuplarıyla gerçekleştirildi. 600’e yakın endüstri temsilcisinin katıldığı söz konusu etkinlikler Schneider Electric markası ve markanın bölge partnerleri olan Anel Elektronik, Er Elektrik, Doğanateş Elektrik ve Elzem Elektrik iş birliğiyle gerçekleştirildi. İki gün süren etkinliklerde sektörün uzman isimleri seminerlerinde konuşmacı olarak yer aldı. Oldukça yoğun bir şekilde geçen etkinlik, canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeği ile son buldu.

EcoStruxure’a ANADOLU’DA
Sektör temsilcileri tarafından büyük beğeni toplayan buluşmalarda EcoStruxure teknolojisi, sağladığı çözümlerle öne çıktı.