Set Teknik Emniyet ve Çevre Teknolojileri, 20-23 Ocak 2020 tarihleri arasında Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde gerçekleştirilen Honeywell’in “Elevate 2020 İş Ortakları” toplantısına katılarak Honeywell partnerleriyle bir araya geldi.

“Motivasyon / İş Birliği / İvmelenme” sloganıyla düzenlenen ve Orta Doğu, Rusya, Türkiye ve Güney Afrika’dan oluşan Honeywell MERTA Bölgesi partnerlerinin bir araya geldiği toplantı kapsamında, güvenlik ve verimlilik çözümlerine ilişkin yeni ürün tanıtımları yapıldı ve 2020 yılı stratejileri görüşüldü.

Konuya ilişkin firmadan yapılan açıklamada, “Başarılı geçen organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” denildi.

YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜLÜĞÜNÜ ÜSTLENİYOR

Teknik emniyet gaz ve alev algılama sistemleri, SEÖS (sürekli emisyon ölçüm sistemleri), proses ve kalite kontrol ve yanma teknolojileri sistemleri konularında faaliyet gösteren Set Teknik, Honeywell Analytics firmasının Türkiye yetkili tek distribütörü ve Honeywell Endüstriyel İş Güvenliği Türkiye yetkili distribütörü olarak görev yapıyor.